Ce a spus Sindy după eliminarea de la Survivor 2021 despre colegii săi. Concurenta a izbucnit

Ioana Bucur 03.05.2021, 19:14
Ce a spus Sindy după eliminarea de la Survivor 2021 despre colegii săi. Concurenta a izbucnit

Chiar dacă nu a făcut parte din primul grup care a plecat în Republica Dominicană, Războinica a devenit, în scurt timp, unul dintre cei mai puternici concurenți din competiția de la Kanal D. Ce a spus Sindy după eliminarea de la Survivor 2021 despre colegii săi. Concurenta a izbucnit după ce a aflat că va pleca acasă.

Ce a spus Sindy după eliminarea de la Survivor 2021 despre colegii săi

A fost unul dintre cei mai puternici concurenți din Republica Dominicană, reușind, nu doar o dată, să întoarcă jocurile în favoarea echipei sale și să aducă puncte importante Războinicilor. Evoluția ei spectaculoasă și capacitatea impresionantă de a se concentra pe trasee au dus-o în fruntea clasamentului stabilit de voturile publicului, însă preferințele fanilor emisiunii de la Kanal D se pare că s-au schimbat. După ce a primit cele mai puține voturi din partea publicului, pentru Sindy, experiența Survivor România 2021 a ajuns la final, asta după ce Albert, care era la a noua nominalizare, a fost salvat de cei de acasă.

Ce a spus Sindy după eliminarea de la Survivor 2021 despre colegii săi. Războinica a mărturisit că presimțise că ea va fi cea care va pleca înapoi în România și că nu are niciun regret legat de tot ce a trăit în timpul concursului. Mai mult, ea a ținut să le transmită și o încurajare coechipierilor săi:

„Am avut o presimțire astăzi. Asta este, înseamnă că drumul meu s-a încheiat la Survivor, sunt foarte bucuroasă că am reușit să ajung până aici. O să plec cu capul sus, nu am niciun regret, sunt fericită, nu sunt tristă, nu absolut nicio problemă. Sper ca câștigătorul să fie unul din echipa mea și le urez baftă tuturor. Ce să mai spun, mi-a plăcut, a fost frumos, mă duc la ai mei, acasă, oricum mă așteaptă, am primit acel video, mi-au spus că mă așteaptă, au avut și ei o presimțire, telepatia noastră este foarte puternică”, a spus Sindy, la Survivor România 2021.

Ce a spus Sindy după eliminarea de la Survivor 2021
Sindy despre Albert, la Survivor 2021

„Nimic nu este mai important pentru mine decât familia”

Sindy a descoperit ceva important despre ea în Republica Dominicană. Concurenta a mărturisit că înainte de a participa la competiția de la Kanal D, și-ar fi dorit să se mute într-o țară exotică, cât mai departe de România, însă dorul de familie a copleșit-o în ultimele săptămâni.

„Nimic nu este mai important pentru mine decât familia. Mă gândeam că poate pot sta mai mult timp departe de familia mea. Chiar înainte să vin, s-a întâmplat de mai multe ori să le spun părinților că aș vrea să mă mut într-un loc frumos, exotic, însă aici am realizat că nu aș putea să mă mut nici măcar din oraș, să nu îi văd, să nu îi îmbrățișez. Așa, prin telefon, este un nimic și o să apreciez totul altfel când o să ajung acasă”, a mai spus concurenta.