De ce s-au despărțit George Burcea și Viviana Sposub. Ce se știe despre ruptura dintre cei doi

Ana-Maria Tudor 17.07.2023, 15:32
De ce s-au despărțit George Burcea și Viviana Sposub. Ce se știe despre ruptura dintre cei doi

După o relație de trei ani, actorul George Burcea, în vârstă de 35 de ani, și vedeta TV, Viviana Sposub s-au despărțit. Anunțul despărțirii lor a fost făcut public, punând astfel punct unei etape importante din viața lor sentimentală. Iată de ce s-au despărțit George Burcea și Viviana Sposub.

George Burcea trece printr-o nouă despărțire

Andreea Bălan, talentata cântăreață și actriță, a fost căsătorită cu actorul George Burcea, iar rezultatul acestei relații îl reprezintă cele două fetițe adorabile ale fostului cuplu, Ella și Clara.

După o perioadă de la căsătorie, cei doi au ajuns la divorț în anul 2020, punând capăt relației lor. La momentul căsătoriei, nași de cununie ai cuplului au fost Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

După divorțul de Andreea Bălan, George Burcea a avut o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea „Ferma” de la Pro TV. În același timp, Andreea Bălan s-a implicat în mai multe procese cu fostul său partener de viață. Aceste procese includ unul legat de custodia exclusivă a copiilor și pensia alimentară, precum și un proces legat de acuzații de calomnie.

În prezent, Andreea Bălan se bucură de o nouă relație sentimentală. Aceasta se iubește cu un bărbat cu nouă ani mai tânăr și anume tenismenul Victor Cornea, în brațele căruia și-a găsit fericirea.

Citește și: Începe scandalul între Andreea Bălan și George Burcea. Actorul nu ar fi plătit pensia alimentară: „Uită să spună”

De ce s-au despărțit George Burcea și Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub, după trei ani de relație, au hotărât să pună capăt poveștii lor de iubire. Anunțul oficial al despărțirii a fost făcut de Viviana Sposub pe platformele de socializare, aducând astfel la cunoștința publicului decizia lor de a merge pe drumuri separate.

Viviana Sposub și George Burcea
 

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu.

Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”,a scris Viviana Sposub pe Instagram.

Vezi și: „Of, Doamne! Chiar nu mai pot”. George Burcea îi dă replica Andreei Bălan după valul de acuzații dure. Care este adevărul lui

După revenirea din SUA, unde Viviana Sposub a locuit o perioadă alături de iubitul ei, cuplul a decis să se separe. Un apropiat al celor doi a oferit detalii despre motivele care au condus la despărțire, într-un interviu acordat CANCAN.RO.

“Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbizz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. A fost visul ei. Numai că nu a fost atât de ușor ca în România.

A bătut la ușile multor agenții, a mers la castinguri, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință. Ea e frumoasă și carismatică, muncitoare, cuminte, dar acolo nu e atât de simplu. Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo.

Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timp, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”, a declarat un apropiat al celor doi.

Urmăriți Impact.ro și pe