Începe scandalul între Andreea Bălan și George Burcea. Actorul nu ar fi plătit pensia alimentară: „Uită să spună”

Corina Oprea, Radu Constantin 30.05.2023, 19:57
Începe scandalul între Andreea Bălan și George Burcea. Actorul nu ar fi plătit pensia alimentară: „Uită să spună”

Andreea Bălan rupe tăcerea! Nu a mai rezistat și l-a făcut praf pe fostul ei soț, George Burcea, pe care este foarte supărată. Artista este revoltată și spune că soțul ei nu își respectă deloc îndatoririle de tată. Nu ar fi plătit pensia alimentară a celor două fetițe pe care le au împreună și nici nu ar fi petrecut timp cu ele când a fost în țară.

George Burcea, un tată iresponsabil?

Andreea Bălan nu are deloc o relație bună cu fostul ei soț, nici măcar de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Cei doi sunt într-un război continuu de când s-au despărțit și nu reușesc să ajungă la sentimente mai bune.

Artista a făcut o serie de declarații picante despre George Burcea, precizând că acesta nu respectă nimic din ce au decis judecătorii. Deși are la dispoziție două weekend-uri lunar, în care le poate lua pe micuțe la el, când a revenit din SUA, ar fi petrecut cu ele doar câteva ore.

De altfel, ea acuză că nu le-ar plăti fetelor nici măcar pensia alimentară de doar 500 de lei, problemă pe care artista a mai menționat-o și în trecut. Mai exact, Andreea Bălan vrea să evidențieze faptul că implicarea fostului ei soț în creșterea micuțelor pe care le au împreună este inexistentă.

„Tatăl copiilor mei se laudă în presă (la cine îl ascultă) că a obținut prin ordonanță să vorbească la telefon cu fetele de trei ori pe săptămână atunci când e plecat din țară, dar uită să spuna și că, de când s-a intors (după patru luni în care nu le-a văzut) că le-a luat 2 ore într-o zi și alte 3 în altă zi – nedorind să respecte programul de vizită cu cele 2 weekenduri în care poate să le ia.

Totodată uită să spună că pensia alimentara (cei 500 ron pe care i-a stabilit singur conform veniturilor declarate), nu a plătit-o de 4 luni în condițiile în care se laudă cu o activitate intensă în America.”, a declarat Andreea Bălan, în exclusivitate pentru SpyNews.ro.

Andreea Bălan își crește singură fetițele

Andreea a mai spus că mereu a fost o persoană empatică, ce a știut să ierte și să-i înțeleagă pe cei din jur. Totuși, mărturisește că nu poate trece cu vederea nepăsarea și falsa impresie pe care Burcea ar încerca să o lase presei: aceea că este un tată responsabil.

Artista spune că își crește fetele singură din punct de vedere financiar și nu primește ajutor de la nimeni. Chiar dacă fostul soț ar vrea să lase impresia că își sprijină fiicele, adevărul ar fi cu totul altul.

„Sunt empatică, bună și iertătoare, dar asta nu înseamnă că accept mizeriile pe care le debitează în presă și nu pot să tolerez falsa impresie pe care o lasă (declară), că îi pasă de creșterea fetițelor în condițiile în care faptele sale sunt total diferite.

Așadar îmi cresc singură fetitele din toate punctele de vedere, emoțional și financiar și acesta este adevărul care trebuie știut.”, a demai clarat Andreea Bălan pentru sursa menționată anterior.

Urmăriți Impact.ro și pe