De ce s-au despărţit, de fapt, Maria Ciobanu şi Ion Dolănescu. „O singură dată ierţi o femeie”

Dumitrică Roxana 26.07.2022, 16:34
De ce s-au despărţit, de fapt, Maria Ciobanu şi Ion Dolănescu. „O singură dată ierţi o femeie”

Ion Dolănescu și-a împărțit viața cu trei femei și doar una dintre ele i-a fost soție în acte. Totuși, nu cu ea, ci cu Maria Ciobanu a avut cea mai zbuciumată relaţie. Povestea lor de dragoste poate fi cu ușurință scenariu de film.

O poveste de dragoste zbuciumată

Când s-a îndrăgostit de Maria Ciobanu, Ion Dolănescu avea 27 de ani și era căsătorit deja de patru ani cu Iustina Baluteanu.

„Era militar in termen. Iar eu eram deja o vedetă. S-a îndrăgostit de mine și, timp de trei ani, mi-a făcut curte. M-a prins și pe mine dragostea. Păcat că dragostea lui a durat atat de puțin”, declara Maria Ciobanu, cu mulți ani în urmă.

Deşi cei doi nu au fost niciodată cununaţi, povestea nunţii lor întrece orice scenariu de film.

,,La Persinari au venit peste 50.000 de oameni din toată țara. Am jucat nuneasca în curtea bisericii. Ca să ieșim din curte, a trebuit să ne suim amândoi pe un cal alb”, a dezvăluit Dolănescu.

„Eu n-am vrut să joc la nuntă. Ce rost avea, dacă noi nu ne cununasem? M-a bodogănit și mi-a zis că, dacă nu vin, își găseste altă nevastă. Eu am vrut să ne luăm legitim, dar el nu și pace”, mai spunea Maria Ciobanu.

De ce nu a funcţonat relaţia lor

Totuşi, problemele au apărut în scurt timp. Au urmat ani  de gelozii, certuri, trădări. Și a venit o zi în care totul s-a spulberat. Ea a plecat, el i-a luat copilul, pe Ionuț, și i-a interzis să se apropie de el. L-a luat printr-o instanță de judecată, deși băiatul era rezultat dintr-o relație de concubinaj.

Din acel moment, timp de 30 de ani nu și-au vorbit şi nu s-au mai întâlnit vreodată pe vreo scenă, până într-o zi când, după îndelungi discuții cu amândoi părinții, Ionuț Dolănescu a reușit să-i aducă într-un spectacol aniversar  pe părinţii lui și să îngroape armele războiului.

Cea mai mare dorinţă a regretatului Ion Dolănescu a fost ca fiul său, Ionuţ, să îi dăruiască un nepot, şi această dorinţă i s-a împlinit. Dispariţia lui a lăsat mii de inimi îndurerate, atât printre rude cât şi printre fani.

Urmăriți Impact.ro și pe