De ce s-au despărțit, de fapt, Alex Bodi și Daria Radionova: “Nu mai pot să suport asta”. Adevăratul motiv

Ioana Bucur, Cristi Ionică 16.04.2021, 15:03
De ce s-au despărțit, de fapt, Alex Bodi și Daria Radionova: “Nu mai pot să suport asta”. Adevăratul motiv

Spuneau că sunt perfecți unui pentru celălalt și au făcut front comun în fața atacurilor venite din partea fostei soții a afaceristului. Când părea că se pregătesc de nuntă, a venit vestea la care nimeni nu se aștepta. De ce s-au despărțit, de fapt, Alex Bodi și Daria Radionova. Superba rusoaică a spus care este adevăratul motiv al separării.

De ce s-au despărțit, de fapt, Alex Bodi și Daria Radionova

După ce și-a apărat iubitul în fața tuturor acuzațiilor venite din partea fostei sale soții, Daria Radionova a vorbit, pentru prima oară de despărțirea de controversatul om de afaceri. De ce s-au despărțit, de fapt, Alex Bodi și Daria Radionova. Tânăra a dezvăluit adevăratul motiv al separării și abandonarea planurilor de nuntă. Se pare că primele probleme au apărut la scurt timp după plecarea ei la Londra. Bodi i-ar fi reproșat că nu mai era atât de „iubăreață” pe rețelele de social media și că nu își mai purta inelul de logodnă.

„Am vrut doar să clarific această situație. Da, ne-am despărțit și se pare că motivul este că eu sunt rea. Am fost acuzată că, de când am plecat la Londra, nu am purtat inelul, nu am postat poze pentru el, nu l-am etichetat în videoclipuri și am avut timp să-mi postez mașina, mâncarea și pisicile, dar nu am avut timp să postez nimic pentru el. Cel mai mare scandal s-a întâmplat când am avut sesiunea de Întrebări și Răspunsuri pe Instagram și am ignorat toate întrebările despre el. El crede că le-am ignorat pentru că aș fi vrut să îl ascund și am vrut să pretind că sunt o femeie singură. M-a insultat de la ora 12 noaptea până la 5:30 dimineața din cauza problemei lui cu rețelele de socializare. De atunci avem aceleași conflicte. Înțeleg că situația lui actuală îi aduce nervi și stres, dar recent toți nervii lui au fost vărsați pe mine și nu mai pot să suport asta.”, a spus Daria Radionova, potrivit Spynews.

Alex Bodi și Daria Radionova

„Mi-am pierdut una dintre afaceri, am pierdut bani, m-am certat cu familia și prietenii pentru el…”

Radionova a mărturisit că despărțirea a venit după un scandal uriaș, o ceartă presărată cu multe cuvinte jignitoare aruncate de Alex Bodi, din pricina postărilor ei de pe platformele sociale. Rusoaica a ținut să precizeze că l-a iubit mult și a făcut sacrificii uriașe pentru a-i fi alături fostului soț al Biancăi Drăgușanu.

„Sunt genul de persoană căreia nu-i place să arate totul în mod public, așa cum am spus înainte „viața privată este o viață fericită”. Nu am postat cât a vrut el – doar pentru că prefer să-mi păstrez relația pentru mine, nu pentru public! L-am iubit din suflet, am fost alături de el în momentele dificile …. Nu i-am cerut niciodată nimic, mai ales financiar, niciodată. Mi-am oferit chiar ajutorul financiar, dacă era nevoie. Mi-am pierut una dintre afaceri, am pierdut bani, m-am certat cu familia și prietenii pentru el, mi-am lăsat viața în urmă din cauza lui…”, a mai spus Daria Radionova, pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe