De ce s-a rupt relația dintre Gheorghe Hagi și Florin Răducioiu. Cei doi au ajuns să nu își mai vorbească

Marian Cărăvan 22.04.2020, 11:52
De ce s-a rupt relația dintre Gheorghe Hagi și Florin Răducioiu. Cei doi au ajuns să nu își mai vorbească

Fac parte din Generația de Aur și au scris pagini memorabile pentru fotbalul românesc, dar Gheorghe Hagi și Florin Răducioiu au ajuns să nu își mai vorbească.

De ce s-a rupt relația dintre Gheorghe Hagi și Florin Răducioiu. Cei doi au ajuns să nu își mai vorbească

Relația dintre Gheorghe Hagi și Florin Răducioiu, doi dintre jucătorii emblematici ai Generației de Aur a fotbalului românesc, pare să se fi deteriorat, de au ajuns să nu își mai vorbească. Cum s-a ajuns aici? Răducioiu dezvăluie că a vrut să vorbească de Paște cu fostul său coleg de la echipa națională, dar că acesta nu i-a răspuns la telefon. „Marele Blond” pune atitudinea lui Hagi pe seama faptului că în urmă cu câteva zile a făcut câteva afirmații care l-au vizat pe fiul „Regelui”, Ianis.

„Din păcate, aici e o problemă deja. L-am sunat de Paște, nu mi-a răspuns. I-am lăsat un mesaj vocal, l-a ascultat, dar tot nu mi-a răspuns. Cred că e un pic supărat pe mine. Eu abia aștept să-l văd și să clarificăm această mică polemică. Relația noastră s-a deteriorat”, a spus Răducioiu, la TV Telekom Sport.

Fostul atacant al naționalei spune că a încercat să fie realist și imparțial, dar și că este un mare fan al lui Ianis Hagi și are încredere în el.

Hagi și Răducioiu au fost colegi atât la echipa națională, cât și la Brescia, sub comanda lui Mircea Lucescu

„Am încercat să fiu realist și imparțial. Interviul nu a fost redat în mod integral, pentru că eu am spus la un moment dat că sunt un mare fan al lui Ianis Hagi și că am încredere în el. Dar în momentul de față nu este pregătit pentru campionatul italian, după părerea mea. Nu pot să mă ascund în spatele adevărului, sunt un om de fotbal. Nu putem să negăm realitatea”, a mai declarat Răducioiu.

Ianis Hagi a fost analizat de fostul atacant al naționalei, Florin Răducioiu

Ce a spus Florin Răducioiu despre Ianis Hagi

Fostul atacant a mai făcut câteva afirmații despre Ianis Hagi, analizând la sânge calitățile și defectele fiului Regelui.

„E inconstant şi nu cred că e pregătit pentru o experienţă la Lazio ca titular. În acest moment, ar fi cu adevărat dificil pentru el să-şi găsească loc în echipa de start a lui Inzaghi.

Desigur, trebuie să înţelegeţi că Lazio ar face o investiţie într-un jucător tânăr, de perspectivă, care necesită multă răbdare din partea clubului şi multe sacrificii din partea jucătorului”, spunea, printre altele, Florin Răducioiu.

Urmăriți Impact.ro și pe