Irinel Columbeanu rupe tăcerea! Ce a dezvăluit despre despărțirea de Monica. Adevăratul motiv al plecării ei în America (Exclusiv)

Ana Anitoiu 10.08.2021, 21:52

Irinel Columbeanu a declarat pentru redacția Playtech-Impact că în curând se vor afla mai multe despre despărțirea sa de Monica Gabor, iar persoana care va face dezvăluirile este cu totul neașteptată. În plus, adevăratul motiv pentru care modelul a plecat în Statele Unite ale Americii, înainte de a începe o relație cu Mr. Pink, a ieșit la iveală.

Cum a avut loc despărțirea dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor

Irinel Columbeanu și Monica Gabor plănuiau în secret să se stabilească în Statele Unite ale Americii înainte de a divorța, potrivit declarației unei persoane apropiate cuplului la acel moment pentru redacția Playtech-Impact. De altfel, ei au ajuns împreună acolo în urmă cu zece ani, pe când fiica lor avea doar patru ani.

Însă, n-a fost să fie! După ce l-a convins pe Irinel Columbeanu să închirieze un apartament în Los Angeles pentru ei doi, Monica Gabor a ajuns să locuiască singură acolo. Mai întâi, ea a început să facă drumuri tot mai dese în SUA, neînsoțită. La un moment dat, a aflat că fostul milionar a înșelat-o cu două blonde, chiar la Izvorani, așa că a divorțat și a plecat să-și clădească un viitor în America.

Irinel Columbeanu rupe tacerea! Ce a dezvaluit despre despartirea de Monica
Mr Pink si Monica Gabor

Cum l-a cunoscut Monica Gabor pe Mr. Pink

Mr. Pink a intrat în viața Monicăi Gabor pe vremea când era însurat. S-au cunoscut la cursurile de la școala unde ea își perfecționa limba engleză. El i-a oferit un loc de muncă la compania lui, iar la câțiva ani de relație s-au mutat împreună.

Astfel, multă vreme, Monica Gabor și-a plătit singură chiria pentru un apartament cu un living și un dormitor din Statele Unite ale Americii. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu revenea în România atunci când era solicitată. De altfel, așa făcea rost de bani pentru chirie.

Irinel Columbeanu, despre adevăratul motiv pentru care Monica Gabor a plecat în America

Fostul milionar de la Izvorani a declarat că Monica Gabor a avut toate motivele pentru a-i cere divorțul în februarie 2011. El a amintit momentul în care a fost surprins înșelând-o cu două tinere.

”Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi.

În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a declarat după despărțire Irinel Columbeanu.

Fostul milionar de la Izvorani a spus pentru redacția Playtech-Impact că fiica pe care o are cu Monica Gabor, Irina, acum în vârstă de 14 ani, va povesti tot ce s-a petrecut în familia ei în cartea pe care a început să o scrie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...