Marele secret al lui Irinel Columbeanu a ieşit la iveală. Toată copilăria lui a suferit din această cauză. Nimeni n-ar fi bănuit asta despre fostul soţ al Monicăi Gabor

Ioana Bucur 13.08.2021, 09:53
Marele secret al lui Irinel Columbeanu a ieşit la iveală. Toată copilăria lui a suferit din această cauză. Nimeni n-ar fi bănuit asta despre fostul soţ al Monicăi Gabor

Trecutul fostului milionar din Izvorani este departe de ce ar crede mulți. Secretul pe care Irinel Columbeanu l-ar fi vrut uitat a fost scos la lumină.

Frustrarea ce i-a marcat copilăria lui Irinel Columbeanu

Înainte de vila din Izvorani, colecția de automobile de lux și pasiunea pentru haine și accesorii scumpe, viața lui Irinel Columbeanu a fost complet diferită. Dacă astăzi este mereu elegant, fiecare detaliu al ținutei sale fiind atent studiat, adolescentul Irinel era un adevărat rebel. Avea părul lung și fuma, ceea ce i-a adus și nota scăzută la purtare, în liceu, și pierderea premiului întâi.

Nu s-a născut într-o familie bogată. Toată copilăria l-a frustrat lipsa banilor, așa că a început să facă primele „afaceri” când avea doar 14 ani. Trimis într-o tabără internațională în Franța, a plecat din țară cu câteva obiecte artizanale ieftine, despre care știa că cei din Occident le vor aprecia, pe care le-a vândut. Cinci ani mai tâziu își cumpăra prima mașină, un Trabant.

Anii studenției și perioada petrecută ca inginer la Balotești au fost, poate, cei mai interesanți din viața fostului soț al Monicăi Gabor. Nimeni nu ar putea să ghicească porecla ciudată pe care o avea în acele vremuri:

„Lui Irinel i se spunea «Ileana», de la maşina de cusut. E o vorbă: «Bat şi … „calc” …ca maşina de cusut». Avea o vitalitate maximă, fetele i-au pus porecla, a fost renumit printre gagicile de la un cunoscut sexy-club”, povestea regretatul Paul „PCR” Cornateanu.

Marele secret al lui Irinel Columbeanu a ieşit la iveală

A pierdut peste 100 de milioane de euro

Cu toate că era mereu înconjurat de domnișoare, se pare că Irinel Columbeanu nu era deloc darnic cu partenerele sale:

„Nu era deloc generos cu fetele, ele se plângeau mereu că nu le lasă nimic. Nici notele de plată de la masă nu le achita, se bucura de relaţiile acelor vremuri. Eu i-am adus-o pe Anna Lesko de la clubul Viena, era îndrăgostit până peste cap, când ea stătea pe la uşi”, mai povestea Paul „PCR” Cornateanu, potrivit Cancan.

În 2007, în cea mai bună perioadă a afecerilor sale, averea lui Irinel Columbeanu era estimată în jurul valorii de 150 de milioane de euro. Un an mai târziu, ajunsese la 40 de milioane de euro. În cele din urmă, datoriile uriașe pe care le-a acumulat l-au forțat să renunțe la celebra vilă din Izvorani și la mașinile de lux pe care avea. Acum, fostul milionar locuiește într-un apartament și ar conduce o mașină cumpărată la mâna a doua.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...