EXCLUSIV

Actul secret semnat de Irinel Columbeanu cu fosta soţie. Ce are voie să facă Monica Gabor acum (Exclusiv)

Stan Filon 20.08.2021, 10:11
Actul secret semnat de Irinel Columbeanu cu fosta soţie. Ce are voie să facă Monica Gabor acum (Exclusiv)

Irinel Columbeanu nu vrea să vorbească despre actul ținut la secret pe care l-a semnat cu fosta sa soție, Monica Gabor. Cei doi au o înțelegere în ceea ce privește viitorul fiicei lor, Irinuca, pe care mama sa a plimbat-o prin toată lumea.

Actul secret semnat de Irinel Columbeanu cu fosta soţie, despre care acesta nu vrea să vorbească

Chiar dacă Irinuca a fost plimbată de mama sa prin toată lumea, Irinel Columbeanu nu vrea să vorbească despre actul pe care l-a semnat cu Monica Gabor, fără de care aceasta nu-și putea scoate fiica minoră din țară. Din păcate, actul respectiv trebuie reînnoit și sunt semnale că Irinel Columbeanu nu ar mai dori să facă din nou înțelegerea și are și motive reale.

Un minor nu poate fi scos din țară decât cu acordul ambilor săi părinți sau cu o procură dată de unul dintre părinți în favoarea celuilalt. Așadar, Irinuca nu putea părăsi România fără ca Irinel Columbeanu să nu fi semnat o astfel de procură. Cu toate acestea, fostul om de afaceri refuză să vorbească despre acest document. ”Nu este treaba dumneavoastră ce documente am semnat pentru copil”, a replicat acesta atunci când a fost sunat de un reporter Impact.ro.

Actul secret semnat de Irinel Columbeanu cu fosta sotie
Actul secret semnat de Irinel Columbeanu cu fosta sotie

Cât este valabil actul ținut la secret

Chiar dacă nu vrea să vorbească despre asta, un cunoscut avocat a explicat pentru Impact.ro cum poate fi scos un minor din țară. ”În astfel de cazuri, este nevoie de o procură din partea părintelui care nu-l însoțește. Aceasta se poate semna pe maxim trei ani. După care se reînnoiește”, ne-a declarat avocatul Ioan Todan.

Așadar, documentul respectiv ar trebui reînnoit la finele anului în curs, deoarece Irinuca a plecat din țară în urmă cu doi ani. Rămâne de văzut dacă Irinel Columbeanu își va mai da acordul ca fetița sa să plece din țară, ținând cont de faptul că acesta nu a putut lua legătura cu Irinuca o bună perioadă de timp, după despărțirea Monicăi de Mr. Pink.

Mai mult, după ce Monica Gabor și-a plimbat fiica prin America, apoi în vacanța din Grecia și Dubai, cele două au fost chiar și în România, însă fostul om de afaceri nici nu a fost informat. Nici nu se pune problema ca fata să-și fi vizitat tatăl. În aceste condiții, rămâne de văzut dacă Irinel Columbeanu își va mai pune semnătura pe o nouă înțelegere cu fosta sa soție.