Ce face Emil Rengle la trei ani după ce a câștigat marele premiu la Românii au talent. ”Am simțit o chemare puternică”

Nicu Stan 16.03.2021, 10:30

Ce face Emil Rengle la trei ani după ce a câștigat marele premiu la Românii au talent. Fostul concurent de la PRO TV a luat-o pe o cale pe care nimeni nu o bănuia.

Ce mai face Emil Rengle, fost câștigător Românii au Talent. Toți fanii lui sunt în stare de șoc după ce au aflat cu ce se ocupă

S-a aflat ce mai face Emil Rengle la trei ani după ce a câștigat marele premiu la Românii au Talent, scrie viva.ro. Câștigătorul marelui premiu al emisiunii de talente de la PRO TV a luat-o pe calea spiritualității.

Nu merge la biserică, ci a simțit o mare atracție către medidație. Astfel, Emil Rengle se află acum în Mexic unde își urmează visul.

Emil Rengle a plecat sa mediteze in Tulum, Mexic
Emil Rengle a plecat sa mediteze in Tulum, Mexic

Emil Rengle, ghidat de suflet

Am decis să încep anul 2021 într-un mod cât mai conștient. Așadar, am pornit într-o călătorie internă cu ajutorul meditațiilor, prin care am reușit să mă reapropii de mine însumi mai mult ca oricând.

Am fost ghidat de sufletul meu, chiar dacă la început mi se părea puțin nebunesc să plec total singur. Urmăream câțiva influenceri din Tulum și am simțit o chemare puternică spre acest paradis, care, de altfel, este și printre singurele locuri din lume unde nu există restricții stricte din cauza pandemiei”, a declarat Emil Rengle.

Emil Rengle și-a făcut prieteni imediat în Mexic

Din momentul în care am ajuns în Tulum, mi-au trebuit trei ore să îmi fac prieteni aici. Hotelul în care m-am cazat a fost ales și de către un șaman care ținea un retreat spiritual aici și cu care m-am împrietenit. 

În câteva zile am cunoscut toți influencerii pe care îi urmăream. Totul a curs și curge natural în continuare, în timp ce răspund la acest interviu”, a precizat Emil Rengle.

Emil Rengle spune că a ajuns în Rai

De asemenea, Emil Rengle a povestit ce trăiește în Mexic. Acesta susține că parcă ar fi mers la o reuniune de familie. ”Mă simt de parcă aș fi fost invitat la o reuniune de familie, unde ne-am adunat cu toții să ne reîncărcăm cu pozitivitate și iubire, să ne readucem aminte cine suntem și de ce suntem aici. Ne începem fiecare zi cu meditație în junglă și yoga pe plajă la răsărit.

Mă simt de parcă aș fi într-o utopie și nici măcar nu știu dacă epitetul e îndeajuns de potrivit. Este o frecvență înaltă de conștiință aici, oamenii se iubesc și se respectă unii pe alții. Găsești mesaje pozitive oriunde ți-ai întoarce privirea. Chiar și semnele de circulație sunt speciale. De exemplu, în loc de semnul STOP scrie RESPIRĂ. Oamenii de aici au reușit să creeze și creează în fiecare zi un Rai pe Pământ”, a mai declarat Emil Rengle.

Urmăriți Impact.ro și pe