Survivor România 2022. LIVE TEXT Ediţia 1. Prima probă s-a încheiat. Cine a câștigat primul joc de recompensă

Ioana Bucur 16.01.2022, 22:07
Survivor România 2022. LIVE TEXT Ediţia 1. Prima probă s-a încheiat. Cine a câștigat primul joc de recompensă

Este, de departe, cea mai așteptată emisiune a începutului de an și una dintre cele mai spectaculoase mutări din televiziune. Așteptarea fanilor fideli ai show-ului a ajuns la final, a început Survivor România 2022. 24 de curajoși au acceptat provocarea din Republica Dominicană și fiecare dintre ei visează să se întoarcă în România cu titlul de învingător și premiul în valoare de 100.000 de euro. Vezi cine sunt concurenţii celor două echipe: Faimoşii şi Războinicii.

Survivor România 2022 a început, pe PRO TV

Update duminică, ora 22:05. Se pare că cei care îşi vor petrece seara în jurul focului sunt Războinicii. Scor final 10-8. Lupta finală s-a dat între Laura Giurcanu, de la Faimoși, și Ştefania Ștefan, de la Războinici, care a reușit și în primă rundă să aducă punct echipei.
Update duminică, ora 21:35. După ce CRBL pierde punctul în fața Războinicului Liviu , Roxana Ciuhulescu îşi ia revanşa şi câştigă proba. Scorul este acum 7-5 pentru Faimosi.
Update duminică, ora 21:25. Scorul este în favoarea Faimoşilor: 6-4. Laura Giurcanu şi Andreea Tonciu reuşesc să aducă fiecare câte un punct pentru echipă.
Update duminică, ora 21:10. După ce Xonia a câştigat un punct în fața Anei din echipa Razbonicilor aducând scorul la egalitate, Robert de la Faimoşi i-o ia înainte lui Alexandru. Astfel, scorul ajunge la 4-3.
Update duminică, ora 20:55. După ce Blaze și Radu Itu au luptat din greu, punctul a fost câștigat de către Faimoși. Scorul a ajuns astfel la 3-2.
Update duminică, 20:40. Concurenții au început deja prima probă. Războinicii și Faimoșii au pus la punct anumite strategii pentru a reuși să acumuleze cele 10 puncte necesare pentru câştigarea premiului oferit la finalul probei. Scorul este deja 2 la 2.
Update duminică, ora 20:30. Distracția a ajuns la final, începe adevărata competiție din Republica Dominicană. Cei 24 de concurenți Survivor România 2022 au ajuns în fața primului traseu al sezonului. Înainte de a-și alege jucătorii, au aflat care este recompensa pentru care se vor lupta. Una care va avea um impact uriaș asupra experienței lor în junglă.

Otilia Bilionera ratează prima probă

Înainte ca Faimoșii și Războinicii să își aleagă participanții la primele dueluri de la Survivor România 2022, Daniel Pavel a dezvăluit că Otilia, de la echipa Faimoșilor, nu a primit acceptul medicilor pentru a participa la această probă.

Update duminică, ora 20:10: Aventura celor 24 de concurenți a început, iar primele momente petrecute în Republica Dominicană au stat sub semnul distracției. Concurentii, surprinsi placut de surpriza pregatita de organizatori. Acestia se asteptau sa intre pur si simplu in jungla, dar li s-a pregatit o petrecere de zile mari.

„Mi-a plăcut mult această intrare, nu mă aşteptam! Am venit pentru ca toata lumea ma acuza ca imi editez pozele. Acum o sa ma vada toata Romania fara make-up”, a spus Andreea Tonciu despre experiența cu mașinile decapotabile. Lângă ea, Războinicii deja se declarau învingătorii competiției: „Deja am câştigat, clar!”

Petrecerea le-a fost, însă, întreruptă de zgomotul unui elicopter în care se afla chiar Daniel Pavel, gazda emisiunii. Distracția s-a încheiat, începe primul joc al noului sezon.

„Când l-am văzut pe Daniel Pavel în elicopter am conştientizat că suntem în jungle şi că începe Survivor. Pentru mine asta a fost momentul în care am realizat ce se întâmplă”, a mărturisit Laura Giurcanu.


Update duminică, ora 19:30:

„Aici, este trecut de ora 1, este soare, cald. Începe Survivor România, duduie pământul peste ocean. Suntem pregătiți. Fiecare bucățică de adrenalină este pregătită. Concurenții sunt foarte pregătiți. Succesul Survivor România se bazează și pe faptul că oamenii vin extrem de hotărâți să își depășească propriile limite. Primul episod o să dea tonul.

Există ceva ce nu s-a mai văzut până acum, adică modul în care se transformă acești concurenți sub ochii celor de acasă. Cu sprijinul și voturile voastre, săptămâna de Survivor evoluează și ajunge la un sezon lung. Prea multe nu pot să spun, nu vreau să spun, de ce să dezvăluim surpriza.

Ei se așteaptă la distracție, nu mai e loc de distracție. Începe cu o petrecere, însă ceva, sau cineva, începe să îi reașeze. Distracția se încheie, începe Survivor România”, a spus Daniel Pavel, la Știrile Pro TV.

Ştirea iniţială:

După ce a luat emisiunea, cu tot cu prezentator, de la Kanal D, PRO TV dă startul noului sezon Survivor România 2022. „Cel mai puternic show din lume”, cum este numit de reprezentanții postului, are premiera duminică, 16 ianuarie, de la ora 20:00.

Prima ediție se va concentra pe sosirea celor 24 de concurenți în Republica Dominicană, însă petrecerea va fi întreruptă brusc de nimeni altul decât Daniel Pavel, care va avea un anunț cât se poate de important pentru concurenți.

„Faimoși, Războinici, distracția s-a încheiat! Nu mai e timp pentru petrecere!”. De la confort la căldura aridă de pe traseu. Așa vor resimți concurenții începutul competiției.

Prima zi la Survivor România 2022 nu va fi deoc ușoară pentru cei din echipa Faimoșilor și din echipa Războinicilor. Toți vor fi puși față în față cu un traseu dificil, dar și cu o recompensă pe măsură. Cu lacrimi în ochi, cu speranța în suflet că vor aduce punct și cu o dorință incredibilă de reușită.

Survivor România 2022. Cine sunt concurenţii celor două echipe Faimoşii şi Războinicii
Daniel Pavel

Cine sunt concurenţii celor două echipe: Faimoşii şi Războinicii

Este o experiență pe care nu o vor uita niciodată. Noul sezon și-a ales cei 24 de „jucători”, toți visând să se întoarcă în România, la finalul competiției, cu trofeul în mână și premiul în valoare de 100.000 de euro în cont.

Cei 12 Faimoși care pornesc la drum sunt: Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, CRBL, Elena Chiriac, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Otilia, Radu Itu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, TJ Miles și Xonia.

Cei 12 Războinici care sunt deciși să demonstreaze ceea ce pot sunt: Alexandra Duli, Alex Delea, Alexandru Nedelcu, Ana Dobrovie, Angela Forero, Blaze, Elena Matei, Ionuț Popa, Liviu Mihalca, Ramona Crăciunescu, Relu Pănescu și Ștefania Ștefan.

Aventura se întoarce! Mai MARE, mai GREA, mai PUTERNICĂ! De trei ori pe săptămână: în fiecare duminică, de la ora 20:00, luni și marți, de la 20:30.

Cine va reuși să câștige prima provocare din competiție? Cine se va întoarce pe insulă cu recompensa pusă la bătaie? Cine se va resimți după primele intrări pe traseu? Aflăm curând! – anunță reprezentanții PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...