De ce nu se mărită Lili Sandu cu Silviu Țolu. Aveau nunta pregătită, dar acum au anulat-o de tot

Stan Filon 29.10.2022, 22:40

S-a aflat de ce nu se mărită Lili Sandu cu Silviu Țolu. Cei doi sunt împreună de câțiva ani și au împreună o minunăție de copil, însă încă nu bat clopotele de nuntă. Frumoasa prezentatoare de televiziune a acordat recent un interviu în care a vorbit liber despre acest aspect al vieții sale.

De ce nu se mărită Lili Sandu cu Silviu Țolu

Frumoasa Lili Sandu trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. A devenit mamă și vede zilnic cum TJ, fiul ei de aproape 2 ani, crește sub ochii săi. Chiar dacă a stat alături de cel mic, vedeta de televiziunea și-a continuat și cariera și a acceptat invitațiile în emisiunile unde s-a simțit bine.

Mai nou, Lili Sandu a revenit pe micile ecrane, acolo unde se simte cel mai bine. Face parte din noua echipă de la „Vorbește lumea”, matinalul de la Pro TV. A spus că a simțit că este timpul să revină la marea ei pasiune, televiziunea.

De ce nu se marita Lili Sandu cu Silviu Tolu
De ce nu se marita Lili Sandu cu Silviu Tolu

„M-am bucurat foarte mult atunci când am fost sunată”

„Propunerea iniţială a venit pentru un casting, evident. Şi am mers acolo fără să stau pe gânduri. Ştiam deja că a venit momentul să revin în activitate. Nu cred că este bine şi nu sfătuiesc nici o mămică să renunţe total la pasiunile ei, la lucrurile care-i aduc împlinire şi pe plan profesional. M-am bucurat foarte mult atunci când am fost sunată după casting şi am aflat că voi face parte din această echipă frumoasă”, a declarat Lili Sandu pentru click.ro.

Vedeta de televiziune a vorbit deschis și despre familia sa frumoasă, dar și despre mult așteptata nuntă. Lili Sandu a vrut să se mărite cu Silviu Ţolu, însă pandemia le-a dat planurile peste cap. Au fost nevoiți să amâne nunta, însă acum nu se mai grăbesc.

„Nu cred că fericirea stă într-o hârtie. Noi am planificat nunta înainte de pandemie, apoi am amânat-o. Acum nu mai este o prioritate. Ne este bine împreună, avem o familie fericită şi asta e tot ce contează. Faptul că am descoperit ce înseamnă maturitatea într-o relaţie, că ştim să ne dăm voie să fim noi şi singuri, şi împreună. Am crescut amândoi în aceşti ani de când ne-am cunoscut, am învăţat cum să trecem peste fiecare provocare vi am adus pe lume un copil superb. Cred că sunt lucruri mai mult decât suficiente pentru care să fiu recunoscătoare şi care să mă facă să realizez că am o familie frumoasă”,a mai declarat Lili Sandu pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...