Lili Sandu, dezvăluiri sincere despre problemele din cuplu. Prezentatoarea de la Vorbește lumea a spus tot despre despărțirea de Silviu

Anca Manolica 23.09.2022, 09:36

Dezvăluiri inedite despre problemele din cuplul Lili Sandu și Silviu Țolu. Prezentatoarea de la Vorbește lumea a vorbit, în cadrul unui podcast, despre momentele mai puțin plăcute din relația lor. Frumoasa actriță a mărturisit că s-au aflat la doar un pas de a se despărți de partenerul său. Iată care au fost motivele.

Lili Sandu, dezvăluiri din relația cu Silviu Țolu

Lili Sandu și Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Sunt împreună de peste 10 ani, iar pe 10 august 2020, cei doi au devenit părinți pentru prima oară, vedeta aducând pe lume un băiețel, pe nume Thomas Jay. Deși există o diferență de vârstă de 12 ani între ei, dragostea a fost cea care i-a ținut mereu unul lângă celălalt.

Recent, superba actriță în vârstă de 43 de ani a făcut o serie de mărturisiri în cadrul podcastului La Măruță. Aceasta a vorbit despre relația sa cu iubitul ei, dar și despre un moment mai puțin plăcut prin care au trecut cei doi. De-a lungul timpului au existat și lucruri mai puțin plăcute în viața conjugală, partenerii fiind la un pas să se despartă.

Lili Sandu și Silviu Țolu, alături de fiul lor
Lili Sandu și Silviu Țolu, alături de fiul lor

Ce i-a adus în acest punct

Prezentatoarea de la Vorbește Lumea a mărturisit faptul că, după ce a născut, în primul an s-a confruntat cu emoții foarte puternice. Ea punea mereu copilul pe primul loc, din păcate, neglijând relația cu iubitul său. Iar, în urma acestui fapt, cei doi au fost la un pas să se separe.

„Dispoziția mea scăzuse foarte mult pentru relație. Pentru că era normal, epuizată fizic, psihic. El, ușor retras, tocmai pentru a nu mă deranja cumva pe mine în tot ceea ce se întâmplă. Văzându-mă că sunt obosită, își căuta alte lucruri de făcut.

Dar, cu mintea de acum, mi-am dat seama că am ajuns într-un punct în care chiar trebuia să vorbim despre asta pentru că atracția fizică și din toate punctele de vedere începea să se ducă, să se diminueze”, i-a mărturisit Lili Sandu lui Cătălin Măruță, gazda podcastului.

Actrița a vorbit, în continuare, despre primul an de maternitate, spunând că acesta poate fi decisiv în cazul unei rupturi în cuplu: „Să știi că am auzit că primul an de maternitate este foarte important, atunci se produce ruptura în cuplu. Chiar dacă mai există iubire, nu mai există posibilitatea de a comunica pentru că nu aveam timp pentru noi”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...