De ce nu se înțelege Cătălin Botezatu cu tatăl său. Evenimentul pe care l-a trăit designerul în copilărie

Ioana Bucur 11.04.2022, 10:35

Celebrul designer și-a trăit o mare parte din viață în lumina reflectoarelor și în atenția publicului. Cu toate astea, a încercat, atât cât a putut, să își țină familia departe de ochii străinilor. Dacă despre mama sa a vorbit de câteva ori, bărbatul care i-a dat viață a rămas un mister, până acum. Recent, fostul jurat „Bravo, ai stil” a făcut o serie de mărturisiri emoționante despre părintele său, dezvăluind ce îi leagă și ce i-a ținut departe unul de altul ani buni. De ce nu se înțelege Cătălin Botezatu cu tatăl său.

De ce nu se înțelege Cătălin Botezatu cu tatăl său

Cătălin Botezau este unul dintre cele mai cunoscute nume din moda românească, dar și din showbiz. A reușit, de-a lungul anilor, să își construiască o carieră și în televiziune, ocupând unul dintre scaunele juraților de la „Bravo, ai stil”, și-a căutat perechea la „Burlacul”, a vrut să descopere un nou top model la „Next Top Model”, iar lista proiectelor în care a fost implicat poate continua.

Recent, designerul a fost invitat la emisiunea „La cină” găzduită de chef Adi Hădean și Ionela Năstase, prilej cu care a făcut o serie de dezvăluiri emoționante despre copilăria sa. Botezatu a mărturisit că anii săi de formare au fost marcați de prezențe feminine, fiind crescut de mama, bunica și mătușile sale.

„Eu mă mândresc cu originea mea. Alexandria este un oraş foarte frumos, dintr-un judeţ care a dat foarte multe valori, scriitori, pictori şi, de ce nu, politicieni. Este un oraş foarte frumos, în care am avut o copilărie extraordinară – mama o să mă certe acum, dar trebuie să spun că pe mine m-a crescut bunica mea, m-au răsfăţat bunica mea şi un întreg neam de femei, surorile mamei mele. Au contribuit la ceea ce sunt acum, la educaţia mea, pas cu pas”, a povestit Botezatu.

Nu la fel de prezent în viața sa a fost tatăl lui. Nu au avut niciodată o relație apropiată, părinții divorțând când Cătălin Botezatu era copil. Tatăl a trecut apoi prin mai multe căsnicii, designerul numindu-l pe Constantin Botezatu un adevărat „Don Juan”.

De ce nu se înțelege Cătălin Botezatu cu tatăl său. Evenimentul pe care l-a trăit designerul în copilărie
Cătălin Botezatu

„Am fost operaţi amândoi de cancer”

Două firi vulcanice, cei doi bărbați nu au reușit, până acum, să se apropie unul de altul, să se înțeleagă, în ciuda trăsăturilor pe care le au în comun.

„Nu prea ne înţelegem foarte bine. Nu în sensul că, Doamne fereşte… Suntem două firi foarte puternice, la fel de vulcanice. Tatăl meu a divorţat de mama mea atunci când eu eram foarte mic, s-a recăsătorit de câteva ori, este un Don Juan, cred că îmi seamănă.

Îl iubesc foarte tare, deşi nu ştiu să-i arăt asta, nu ştiu să-mi arăt afecţiunea faţă de părinţi. Întotdeauna am fost foarte rece, rar i-am spus mamei „Te iubesc”, poate în ultima perioadă… Dar nu-mi iese asta… Îi iubesc, mama e totul pentru mine, tatăl meu e tatăl meu, clar, şi-l iubesc, şi-l apreciez, şi am furat multe şiretlicuri de la el şi chestii de masculinitate”, a mai spus designerul.

Cătălin Botezatu și tatăl său au trecut amândoi printr-o perioadă extrem de dificilă. Diagnosticați cu tipuri diferite de cancer, au ajuns să fie operați în aceeași zi, unul în România, celălalt, în Turcia.

„Am trecut amândoi, din nefericire, prin nişte cumpene extraordinare, când am fost operaţi amândoi de cancer! Gândeşte-te că, în aceeaşi zi, s-a nimerit să fiu eu, în Turcia, operat de acel cancer nenorocit şi făceam o operaţie periculoasă de tip hightech, iar el făcea, în România, o operaţie la fel de periculoasă la plămâni, de cancer. Deci a fost foarte greu.

El s-a îmbolnăvit înainte, cu un an şi ceva, foarte grav, am reuşit să-l salvez efectiv pe ultima sută de metri. Şi-a revenit, numai că boala a recidivat într-un mod destul de urât şi, deşi l-am trimis prin spitale, eu am plecat, m-am îmbolnăvit şi eu, neştiind exact ce am, pentru că m-am dus la un singur control, se ştie asta” a dezvăluit Cătălin Botezatu.

Urmăriți Impact.ro și pe