Ce scrie, de fapt, în testamentul lui Cătălin Botezatu. Cine ia banii, e surpriză uriașă. „Copiii nu sunt în stare”

Badea Violeta 15.02.2022, 11:26

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați creatori de modă din România și nu numai. De-a lungul carierei sale impresionante, acesta a strâns o avere uriașă pe care nu are de gând să o lase la voia întâmplării, așa că și-a făcut deja testamentul. Iată cine va moşteni banii celebrului designer. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta!

Cui îi va rămâne averea lui Cătălin Botezatu

În vârstă de 55 de ani, Cătălin Botezatu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimul timp, lucru care l-a făcut să se gândească mai mult la momentul când o să treacă în neființă și a luat decizia de a-și face testamentul.

Spre surprinderea multora, celebrul designer a declarat că nu va lăsa averea copiii săi, deoarece aceștia nu sunt în stare să-i ducă numele mai departe.

În schimb, creatorul de modă va da toată agoniseala sa de-o viață anumitor persoane cu care a lucrat și care au demonstrat că ştiu să facă afaceri şi fashion.

„Copiii mei nu cred că sunt în stare să ducă mai departe numele meu. Și nici nu îmi doresc acest lucru. Presupuși copii, care există sau care vor veni de aici încolo nu îmi vor duce numele mai departe.

Acest lucru îl vor face oamenii cu care am început să lucrez, care știu să facă afaceri și fashion”, a declarat Cătălin Botezatu.

Ce a făcut Cătălin Botezatu după ce o prezentatoare celebră a spus că-l vrea de soț. ”Avem un inel pe deget” (Exclusiv)
Catalin Botezatu și-a facut testamentul

Cum își va împărți averea creatorul de modă

Cătălin Botezatu a dezvăluit câteva detalii despre persoanele care-i vor moșteni averea. Potrivit acestuia, banii vor merge la câțiva apropiați, dar şi la unele instituţii.

De asemenea, creatorul de modă a mai precizat că există două persoane foarte dragi lui care vor avea de câștigat lucruri materiale, dar acestea nu știu încă faptul că vor moșteni o parte din averea lui Cătălin Botezatu.

„Sunt câțiva oameni care vor duce mai departe numele „Botezatu” sau cel puțin asta cred eu. Știu exact ce trebuie să fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuți care sunt amărâți. Sunt instituții care vor beneficia de bani, atât în țară cât și în stăinătate.

Există două persoane dragi mie care vor avea de câștigat lucruri materiale și aici mă refer strict la partea financiară. Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru și nu cred că se vor gândi la asta”, a mai spus designerul.

Cătălin Botezatu este extrem de discret atunci când vine vorba de copiii săi. Totuși, acesta a recunoscut, la un moment dat, că are doi copii cu două mame diferite.

Primul ar fi un băiat, în vârstă de 24 de ani. Despre cel de-al doilea copil a oferit puţine detalii însă. S-a speculat că ar fi vorba despre o adopţie la distanţă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...