EXCLUSIV. Suma uriașă pe care au plătit-o Gina Pistol și Smiley pentru binele fetiței lor. Cum au fost obligați să-și transforme casa

Stan Filon, Diana Timișoreanu 24.03.2021, 17:50

Smiley și Gina Pistol au devenit de curând părinți. Cei doi își doreau cu ardoare să aibă un copil, iar visul lor s-a îndeplinit. Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă, pe care o cheamă Josephine Ana Maria. Cei doi au făcut însă investiții serioase pentru binele fetiței lor.

S-a aflat suma uriașă pe care au plătit-o Gina Pistol și Smiley pentru binele fetiței lor

Până să se așeze la casa lui, Smiley a fost un burlac adevărat,iar casa lui arăta exact ca a unui burlac. De când a rămas însărcinată însă Gina Pistol, lucrurile s-au schimbat radical. Întreaga casă a fost reamenajată și regândită astfel încât să fie un mediu sănătos pentru micuța Josephine Ana Maria.

Smiley nu s-a uitat deloc la bani. si-a izolat fonic biroul, acolo de unde se aude muzica in fiecare zi. Totul a fost modificat, de la scara interioara a casei, pana  la intrebuintarea camerelor. Cea care inainte era camera de serviciu, acum este camera fetitei.

Suma uriasa pe care au platit-o Gina Pistol si Smiley pentru binele fetitei lor
Suma uriasa pe care au platit-o Gina Pistol si Smiley pentru binele fetitei lor

Întreaga locuință a lui Smiley a suferit modificări

Ținând cont de faptul că suntem în plină pandemie de coronavirus, Gina Pistol a vrut ca fiica sa să vină într-un mediu igienic, așa că a ordonat să fie schimbată absolut toată mobila din casă. Smiley a renunat cu greu la lucrurile sale, dar s-a văzut nevoit să execute ordinul. Așadar, întreaga mobilă din casă a fost comandată și instalată, astfel încât Josephine să vină acasă și să găsească mobilă nou-nouță.

Una peste alta, reamenajarea casei nu a fost deloc ieftină, iar cei doi proaspeți părinți au scos din buzunare nu mai puțin de 40 de mii de euro, însă investiția a meritat fiecare bănuț, ținând cont că a fost făcută pentru prințesa familiei.

În plus, nici nu s-a văzut în economiei familiei, dacă este să ținem cont de informațiile care au apărut în presă despre salariul încasat de Smiley doar de la pro TV, de la emisiunea Românii au talent. Potrivit informațiilor oferite de capital.ro, Smiley câștigă 200.000 de euro pe sezon. Cei doi au publicat și prima fotografie cu fetița lor, pe care o puteți vedea în Galeria Foto.