De ce nu mai vrea să audă Cristi Borcea de fotbal. Drama cumplită a fostului acționar dinamovist :„Am avut inima scoasă și pusă deoparte”

Mihnea Tălău, Iancu Andreea 28.04.2023, 16:51
De ce nu mai vrea să audă Cristi Borcea de fotbal. Drama cumplită a fostului acționar dinamovist :„Am avut inima scoasă și pusă deoparte”

Fostul șef de la Dinamo, Cristi Borcea, din cauza problemelor de sănătate şi a celor juridice, nu se mai gândeşte să revină în fotbal. El spune că îi va susține în continuare pe „câini”, ”ca suporter” dar preferă să stea la distanța față de clubul pe care l-a condus.

Drama prin care a trecut Cristi Borcea

Este drept, Dinamo București i-a adus și trofee, dar depresia și problemele cu inima au fost aproape să-l doboare, scrie Playsport.ro.

„Am avut copiii aproape de mine, pe cei din familie. Numai ei știu prin ce am trecut. Am fost în depresie cinci ani și jumătate. După ce am pierdut campionatul cu Rapid, în 1999, nu am dormit trei săptămâni. Luam medicamente, dar după meciul cu Urziceni s-a agravat totul. Am fost pe la clinici, domnul Țiriac m-a trimis în Germania. Medicamente împotriva depresiei iau de atunci”, a declarat Cristi Borcea.

Cu ce conditie s-ar intoarce Cristi Borcea in fruntea Dinamo

”Timp de șase ore am avut inima scoasă și pusă deoparte”

În urma multor ”războaie” duse cu rivalii de la Steaua, starea sa de sănătate s-a înrăutățit. El a fost nevoit să suportat o dificilă intervenție chirurgicală.

„La 41 de ani m-am operat pe cord deschis. Timp de șase ore am avut inima scoasă și pusă deoparte. Ardeam. Erau bugete între 15 și 18 milioane de euro, erau orgolii. Am avut mereu războaie”, a mai spus fostul finanțator al ”câinilor”.

După lupte aprige cu Gigi Becali, finanțatorul rivalilor de la Steaua, a ajuns, în cele din urmă, să fie nășit de acesta la cel de-al doilea mariaj, cel cu Alina Vidican.

„Când a venit Gigi mă duceam la adversarele directe. Dădeam primă la toate echipele cu care juca Steaua ca să o bată să se ducă în divizia a doua. Era pe locul 14-15. Dar au venit Gigi şi Piţurcă şi au salvat echipa”, a dezvăluit recent Borcea.

Acum și fostul său dușman, Gigi Becali, a anunțat că vrea să se ”lepede” de fotbal.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...