Ce s-a ales de judecătoarea care s-a iubit cu Cristi Borcea. Ce meserie are acum și din ce face bani

Badea Violeta 18.04.2023, 18:45
Ce s-a ales de judecătoarea care s-a iubit cu Cristi Borcea. Ce meserie are acum și din ce face bani

Ce s-a ales de Geanina Terceanu, fosta judecătoare, condamnată din Dosarul Transferurilor? Ei bine, după ce a fost eliberată din închisoare, femeia a încercat să revină la viața de dinainte de a ajunge după gratii și să reintre în sistem, dar lucrurile nu au mers așa cum și-a dorit. Află din rândurile de mai jos ce meserie are acum și din ce face bani!

Ce face acum Geanina Terceanu, judecătoarea care s-a iubit cu Cristi Borcea

Fosta judecătoare, Geanina Terceanu, s-ar fi iubit cu Cristi Borcea, chiar în perioada în care aceasta îl cerceta în Dosarul Transferurilor. Mai mult decât atât, femeia ar fi încercat să-i scape pe toți cei opt inculpați, fiind mituită de frații Becali și de fostul patron al lui Dinamo. Ulterior, ea a fost acuzată și condamnată.

Timpul a trecut, însă, și Geanina Terceanu a fost eliberată din închisoare. Nemaiputând să lucreze ca judecător, din cauza problemelor pe care le-a avut cu legea, femeia a încercat totuși să reintre în sistem, numai că de data aceasta ca avocat.

Pentru a-și atinge scopul, Geanina Terceanu a trebuit să susțină un examen pentru a fi primită într-un barou. Din păcate pentru fosta judecătoare, punctajul obținut a fost insuficient, mai exact a strâns doar 48 de puncte din cele 100 posibile.

A trecut examenul la doua materii, organizarea și exercitarea profesiei de avocat (OEPA) – 16 puncte și la Drept Penal (DP) – 10 puncte, dar a picat la Drept Civil (DC) – 5 puncte, Drept Procesual Civil (DPC) – 9 puncte și Drept Procesual Penal (DPP) – 8 puncte, potrivit playsport.ro.

Citește și Ce a spus Vica Blochina despre Cristi Borcea. Valentina Pelinel se va înfuria: „Este cel mai plătitor”!

Geanina Terceanu 1
Geanina Terceanu 

Geanina Terceanu, condamnată la șapte ani de închisoare pentru luare de mită

În luna februarie a anului 2018, judecătoarea care s-a iubit cu Cristi Borcea a fost condamnată la șapte ani de închisoare în Dosarul Transferurilor. Geanina Terceanu a fost găsită vinovată pentru luare de mită în valoare de 185.000 de euro.

„Iorgovan (n.r. avocatul George Iorgovan) mi-a spus că va fi o discuție scurtă. Nu a avut loc nicio discuție despre bani. Borcea a încercat să-mi explice cum e mecanismul transferurilor. Am stat două ore, era noapte. Locul era undeva în nordul Bucureștiului. Eu am dat ca punct de reper o cale ferată, undeva către Pipera. Domnul Borcea a vrut să discutăm despre dosar și i-am zis că abia l-am primit.

I-am explicat că nu se pune problema să vorbim despre dosar. Borcea nu a îndrăznit să îmi ceară o soluție. Am discutat ca doi oameni care trebuiau să-și umple timpul rămas la dispoziție. La finalul discuției din acel imobil, după ce m-am ridicat, mi-a lăsat o sumă de bani în geantă. A spus că mi-a lăsat ceva. Nu am verificat. S-a întâmplat într-o fracțiune de secundă.

Abia acasă am verificat. Nu am povestit nimănui despre suma de bani și nici despre întâlnire. Acasă am constatat că erau 10.000 de euro. Nu am restituit banii, pentru că nu am vrut să reiau legătura nici cu Borcea. Inițial, am crezut că banii erau pentru că ne-am plăcut reciproc, dar a fost doar impresia mea”, a declarat în cadrul procesului Geanina Terceanu, despre mită primită de la fostul patron al lui Dinamo.

Citește și Averea lui Ioan Becali, scoasă la licitație de ANAF. Cât costă apartamentul cu cinci camere dintr-o zonă luxoasă a Capitalei!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...