De ce nu mai vrea Roxana Vancea alt copil. Explicația e una inedită

Dumitrică Roxana 11.08.2022, 23:13
De ce nu mai vrea Roxana Vancea alt copil. Explicația e una inedită

Roxana Vancea a intrat, din toamna trecută, în clubul mamelor. Deși a avut parte de o sarcină fără probleme și o naștere ușoară, dar și de un copil cuminte care a lăsat-o nopțile să se odihnească, vedeta suține că nu mai are în plan alt moștenitor. Motivul are legătură atât cu bebelușul Zian, cât și cu fratele lui vitreg, Milan.

Roxana Vancea,  o mamă norocoasă

Mai mult, sarcina nu și-a lăsat amprenta pe trupul ei, întrucât antrenoarea de fitness a luat în greutate pe parcursul sarcinii doar 5.5 kg. Depresia post natală nu a fost un pericol pentru ea.

Până să aibă propriul copil, Roxana Vancea s-a atașat foarte mult de Milan, fiul soțului ei din căsătoria anterioară. Practic, fosta asistentă TV îl consideră ca și băiatul ei.„Nu mai am în plan niciun copil. Îmi ocupă tot timpul, jumătate de an mi s-a părut că i-am răpit lui Milan foarte multe momente, în care noi puteam să mergem, să facem lucruri și am fost condiționați de faptul că bebe e prea mic și nu putem să mergem.

Roxana Vancea, despre revenirea in televiziune. De ce a refuzat sa participe la Asia Express. Nu se poate

Vedeta consideră că apariția unui alt bebeluș i-ar priva pe frații lui de multe momente alături de ea, întrucât bebelușul este foarte solicitant în primele luni.

Cum s-a refăcut vedeta după sarcină

Consider că foarte multe mămici pățesc treaba asta atunci când nu au ajutor și automat nu te odihnești, eu am avut noroc de un copil cuminte și am putut să mă odihnesc noaptea, am avut ajutorul mamei până la 6 luni, a stat cu mine până înainte de botez  și m-a ajutat foare mult, m-a ajutat și Dragoș, am fost ok, chiar nu m-am confruntat cu nicio stare.

Plus că eu cred că, de multe ori, se întâmplă și din cauza modificărilor pe care le suportă corpul pe timpul sarcinii, iar în cazul meu nu a fost nicio modificare, am fost mai slabă ca înainte, în afară de tonus nu s-a dus nimic”, ne-a spus Vancea.

Roxana Vancea așteaptă ca micuțul Zian să mai crească, iar ea să se poată ocupa în detaliu de organizarea nunții. Un lucru este sigur: va fi o mireasă atipică.„Îmi doresc o rochie foarte simplă. Și la botez am avut o chestie tot așa care să mă reprezinte, scurtă, baby doll.

Nu mă văd cu vreo rochie din asta vaporoasă, lungă, trene, mă văd cu ceva comod, eventual să am bascheți, adidiași ceva, nu mă văd vreo mireasă pompoasă, cât mai simplă”, a declarat, pentru redacția playtech-impact.ro, Roxana Vancea.

Urmăriți Impact.ro și pe