Anamaria Prodan, mesaj clar pentru Laurențiu Reghecampf. Declaraţia spune multe despre sentimentele vedetei

Stan Filon 17.09.2021, 08:41
Anamaria Prodan, mesaj clar pentru Laurențiu Reghecampf. Declaraţia spune multe despre sentimentele vedetei

Anamaria Prodan nu vrea să renunțe la soțul său, Laurențiu Reghecampf, chiar dacă acesta a vorbit de câteva ori despre divorț și chiar s-a afișat cu alte doamne. Impresara încă spune că în familia sa toate sunt bune și frumoase, chiar dacă la un moment dat a fost chemată și poliția la domiciliul lor.

Impresara Anamaria Prodan, mesaj clar pentru Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu mai știe ce să facă pentru a-l păstra pe Laurențiu Reghecampf lângă ea. Antrenorul a spus clar că vrea să divorțeze, însă Anamaria Prodan spune că nu sunt probleme în familia ei și îl asaltează pe celebrul tehnician cu mesaje de dragoste.

Impresara a publicat recent pe rețelele de socializare o fotografie cu ea și cu Laurențiu Reghecampf, iar alături a postat și o declarație de dragoste foarte siropoasă. ”Tu ești înțelesul din viața mea. Tu ești inspirația, tu îmi aduci împlinirea în viață. Tu ești inspirație. Te iubesc până la sfârșit și după”, a spus Anamaria Prodan pe Instagram.

Impresara Anamaria Prodan, mesaj clar pentru Laurențiu Reghecampf
Impresara Anamaria Prodan, mesaj clar pentru Laurențiu Reghecampf

Declarație de iubire, deși nu au mai fost văzuți împreună de luni de zile

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf țin primele pagini ale publicațiilor de scandal de luni bune, după ce s-a aflat de divorțul lor. Antrenorul a părăsit cîminul conjugal de luni de zile, însă impresara nu vrea să se dea bătută și spune că mariajul lor este ca la început.

Cu toate acestea, se pare că cei doi soți au stabilit exct cum va avea locdivorțul dintre ei, și anume în mod amiabil. ”Deși Anamaria continuă să spună că nu este vorba despre niciun divorț, ei deja au vorbit despre cum vor proceda cu banii și proprietățile lor comune. Lucrurile sunt stabilite până la cele mai mici detalii. Să nu vă așteptați ca Laur și Ana să se certe, să se bălăcărească pe avere. O să fie mai simplu decât credeți.

Totul este aranjat

Dacă pot să mă exprim așa, copiii vor fi principalii beneficiari ai acestei separări. Evident, e o afirmație forțată pentru că, cel mai probabil, ei sunt cei mai afectați. În astfel de situații, copiii au cel mai mult de suferit. Nu va exista partaj. A fost dorința lui Laurențiu.

Toate casele pe care le au, vreo 25 la număr, rămân pe numele lor în continuare. În cazul în care vreunul dintre ei vrea să vândă vreo proprietate, are nevoie de acordul celuilalt. Au decis asta pentru că bunurile să nu se împartă și apoi să fie înstrăinate în loc să rămână ale copiilor”, a dezvăluit o persoană din anturajul cuplului pentru playsport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...