De ce Gina Pistol nu a dat nici până acum Bacalaureatul. Ce a recunoscut vedeta despre meseria ei de bază

Beatrice Dumitru 30.06.2023, 12:34
De ce Gina Pistol nu a dat nici până acum Bacalaureatul. Ce a recunoscut vedeta despre meseria ei de bază

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. La sfârșitul lunii mai s-a căsătorit cu Smiley și are o familie fericită, dar puțini știu că a avut o copilărie și o adolescență grea. Prezentatoarea nu a reușit nici până acum să dea examenul de Bacalaureat și a dezvăluit ce meserie are, de fapt.

De ce nu a dat Gina Pistol Bacalaureatul

Gina Pistol s-a născut în Roșiorii de Vede, județul Teleorman. Ea nu s-a ferit să recunoaască faptul că a avut o copilărie grea, care a marcat-o. Atunci când era mică, la doar trei ani, părinții ei s-au despărțit, iar ea a rămas cu mama, în timp ce tatăl său și-a refăcut viața.

Soția lui Smiley a fost nevoită să muncească de la vârsta de 17 ani, dar a mers și la școală, iar apoi a urmat apariția în revista Playboy, care a fost ca o rampă de lansare în showbiz. Gina Pistol a urmat cursurile Școalii de Arte și Meserii, dar nu a putut să susțină examenul de Bacalaureat din cauza jobului.

De ce Gina Pistol nu a dat nici până acum Bacalaureatul. Ce a recunoscut vedeta despre meseria ei de bază
Gina Pistol s-a retras din televiziune.

Eu sunt de meserie optician. Veneai la mine cu rețeta și eu tăiam lentila, șlefuiam, dar nu mai este acum… Stai pe un scaun, îți pun un aparat și scot ochelarii. Voiam să devin bijutier. M-am angajat că operator xerox. Am muncit de la 17 ani. Apoi am lucrat și la un magazin de articole sportive. Fiind la o agenție, luau hostesse. M-am angajat la un magazin, de câte ori am spălat vitrinele și am dat cu mopul… Un prieten mi-a zis că e casting la Playboy”, a povestit Gina Pistol în podcastul „Fain&Simplu”, al lui Mihai Morar.

”Pentru mine, cuvântul tată nu înseamnă nimic”

Gina Pistol s-a căsătorit cu Smiley după o relație de șapte ani și au împreună o fiică, Josephine. Aceadta este copleșita de dragostea părinților săi, tocmai ce i-a lipsit vedetei în copilărie. Gina Pistol a mărturisit că ea nu avut un tată care să o îndrume și să o iubească, motiv pentru care i-a îndemnat pe părinții care se despart să renunțe la orgolii.

Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul tată nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, a mai spus Gina Pistol.

Soția lui Smiley a anunțat în luna februarie că se retrage din televiziune pentru că vrea să dedice mai mult timp familiei. Ea a prezentat show-ul Chefi la Cuțite, de la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...