De ce era bătută Andreea Bălan de tatăl ei. Artista a spus tot: ”Poate nu voiam să urc pe scenă”

Stan Filon 06.05.2021, 15:27
De ce era bătută Andreea Bălan de tatăl ei. Artista a spus tot: ”Poate nu voiam să urc pe scenă”

Andreea Bălan a readus pe tapet problemele sale din copilărie, când era disciplinată cu bătaia de tatăl său. Cel puțin așa susține artista, însă tatăl său are cu totul o altă părere și nu își aduce aminte de momente violente. A recunoscut însă când și-a zmucit propria fiică!

S-a aflat de ce era bătută Andreea Bălan de tatăl ei

Andreea Bălan a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, unde și-a adus aminte de corecțiile fizice primite din partea tatălui său. Recunoaște că uneori nu avea chef să meargă la spectacole, iar tatăl său o readucea repede cu picioarele pe pământ. Acum spune că niciun copil nu ar trebui să fie bătut, să treacă prin ce a trecut ea.

”Cătălin Măruță: Ai avut momente când tatăl tău a fost dur cu tine? Îți mai luai și palme?

Aandreea Bălan: Da, evident.

Cătălin Măruță: Ale sunt momentele de care zici că nu ar trebui să aibă parte copiii în ziua de azi.

Andreea Bălan: Da, copilul nu trebuie bătut.

Cătălin Măruță: De ce te bătea?

Andreea Bălan: Pentru că poate nu aveam chef să urc pe scenă, eram răzvrătită sau poate nu voiam să fac ceva. Și atunci cum mă făcea să fac? Așa. Mna…”, a spus Andreea Bălan.

S-a aflat de ce era batuta Andreea Balan de tatal ei
S-a aflat de ce era batuta Andreea Balan de tatal ei

Cum se apără Săndel Bălan

Tatăl Andreei Bălan i-a dat imediat replica fiicei sale. Chiar dacă cei doi păreau să se înțeleagă mai bine în ultimul timp, ultimele declarații ar putea să aducă un nou război rece între tată și fiică. Săndel Bălan spune că nu și-a bătut fiica, însă recunoaște că a smucit-o o dată.

”A spus că am bătut-o? Am smucit-o o dată, când puneam nişte gresie în bucătărie. A sărit pe ea şi s-a spart. Atunci am smucit-o şi altădată nu a salutat când a intrat într-o cabină unde erau artişti mari. N-am înţeles de ce se expune, ca să-i facă lui Măruţă audienţă!”, spunea tatăl Andreei Bălan.

”N-am ce să comentez, iar a început să bată apa-n piuă cu banii. Ea vorbeşte frumos de greşelile ei, dar nu şi despre ale altora. A pierdut mulţi bani şi m-a acuzat că am plecat cu banii. Ele au fost pe val doi ani, atât au mers în concerte, al treilea an s-a spart, a colaborat 6 luni cu Alina Sorescu, n-a mers, s-a întors Antoneasca. Luau 1.000 de dolari, am socotit, şi ăştia se împărţeau la doi. 100.000 de dolari am câştigat, adică vreo 70.000 de euro. Bani care au fost investiţi înapoi”, a mai spus Săndel Bălan pentru Click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...