EXCLUSIV

Săndel Bălan le răsfață pe fiicele Andreei Bălan: ”Cu fata mea am fost exigent, dar nu i-am dat o palmă. Ca bunic, sunt mai tolerant, le cumpăr gentuțe și agrafe!”

Carmen Andrei 16.04.2021, 16:32

Autorul celor mai bune piese din repertoriul trupei ”Andre”, precum ”Moșule, ce tânăr ești!” și ”Lasă-mă, papa, la mare!”, este un bunic tare grijuliu. Contactat de reporterii impact.ro, Săndel Bălan, tatăl solistei Andreea Bălan, ne-a povestit despre nepoțelele lui, pe care le adoră: ”Acum sunt prin magazine, am venit să le cumpăr nepoatelor mele fundițe, agrafe, gentuțe și pijamele”. El susține că, odată cu trecerea timpului, a devenit mai sentimental: ”Recunosc, cu Andreea am fost exigent. Cu cât îmbătrânesc, devin mai sentimental!”.

Săndel Bălan: ”Cu fiica mea am fost exigent, recunosc, dar niciodată nu i-am dat o palmă. Dar, da, ca bunic sunt mai tolerant!”

Săndel Bălan nu rezistă prea mult timp departe de nepoatele lui, Ella și Clara, fiicele Andreei Bălan. Ca să le poată vizita des, aproape că s-a închis în apartamentul său din Ploiești:

Stau mai mult în casă, pentru a nu mă îmbolnăvi, ca să-mi pot vizita  fiica și nepoatele, la București. Acolo locuiește și soția mea, are grijă de Andreea și de micuțe, ne-a spus Săndel Bălan, în exclusivitate pentru impact.ro.

El recunoaște că a fost categoric și exigent cu fiica lui, Andreea Bălan, devenită celebră cu trupa ”Andre”, alături de Andreea Antonescu, în urmă cu peste 20 de ani:

Cu fiica mea am fost exigent, recunosc, o mai certam, dar trebuia să învețe și să meargă la concerte, trebuia să respecte un program. Dar, niciodată nu i-am dat o palmă, nu sunt un om agresiv fizic, așa cum am fost acuzat. Ca bunic, sunt mai tolerant, toleranța vine odată cu vârsta, cu cât îmbătrânesc devin mai sentimental, am mai multă înțelegere. Micuțele îmi sunt tare dragi, le cumpăr ce doresc ele. Acum sunt într-un magazin, ca să le aleg pijamale, gentuțe și fundițe pentru păr. Nepoata cea mare mă sună mereu, este foarte lipicioasă, dar și cea mică, ele îmi spun ”Buni”, ne-a mai zis Săndel Bălan.

Acesta a dorit să îi trimită un mesaj de suflet celebrei lui fete, prin intermediul impact.ro:

Cu Andreea am mai avut și neînțelegeri, dar apreciez toate eforturile ei făcute pe plan artistic, ca să ajungă unde a ajuns. Te iubește tati, Andreea!

Andreea Bălan și fiicele sale
Andreea Bălan și fiicele sale

Andreea Bălan l-a acuzat că i-a cheltuit banii din muzică. Săndel Bălan: ”Nu este adevărat!”

Andreea Bălan a făcut dezvăluiri dureroase, recent, la PRO TV, despre problemele avute cu tatăl ei:

La 18 ani am fugit de acasă! Tata îmi cheltuise toţi banii. Când l-am întrebat, nu ştia nici el pe ce. Eu la 18 ani m-am trezit ca nu am nimic, după un milion de discuri vândute. Am fugit la Bucureşti, am stat într-o garsonieră şi mi-am luat un Peugeot în rate. L-am iertat abia când am devenit şi eu părinte, i-a spus Andreea, lui Cătălin Măruță.

Săndel Bălan a dorit să facă, mai apoi, unele precizări, pentru impact.ro:

Nu i-am cheltuit Andreei banii din muzică. Ea și-a cumpărat un apartament cu 80.000 de euro, dar a avut ghinion, căci acea clădire, dintr-un bloc rezidențial din Colentina, nu a fost dată în folosință nici acum, după mai bine de zece ani. Cătălin Măruță nu trebuia să facă emisiunea pe spatele meu.

Leya D, artista pe care Săndel Bălan o impresariază în prezent
Leya D, artista pe care Săndel Bălan o impresariază în prezent

Săndel Bălan se ocupă de cariera senzualei soliste  LEYA D. ”Va avea concerte în Antalya”

Fostul impresar al trupei Andre, din componența căreia face parte fiica lui, Andreea Bălan, se ocupă, în prezent, de cariera unor artiști cu voci de cinci stele, din România. Printre cei pe care îi promovează se numără și senzuala cântăreață LEYA D., pe numele ei real Denisa Elena Anghelache, cunoscută publicului  din cadrul concursului ”X Factor”, ediția din 2014. Ea se află în topurile muzicale cu piesele ” Am 1000 de motive” și ”Karma”.

LEYA D. este una dintre cele mai bune voci, cântă, dar și compune, este la Cat Music. În curând, va susține câteva concerte în Antalya. Este vârful meu de lance, colaborăm de peste cinci ani, ne-a mai spus Săndel Bălan, pentru impact.ro

Urmăriți Impact.ro și pe