FOTO EXCLUSIV

Andreea Bălan s-a transformat de când se iubește cu Tiberiu Argint. Cum a fost surprinsă artista, George Burcea va fi invidios

Nicu Stan, Ștefan Olteanu 27.04.2021, 12:50

Andreea Bălan s-a transformat de când se iubește cu Tiberiu Argint. Cum a fost surprinsă artista, George Burcea va fi invidios.

George Burcea va fi gelos la maxim. Andreea Bălan parcă a înflorit de când se iubește cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan s-a transformat total de când se iubește cu Tiberiu Argint. George Burcea va fi invidios când va afla cum a fost surprinsă cântăreața.

Andreea Balan pare că a înflorit după ce s-a despărțit de George Burcea. Andreea Bălan arată acum ca o puștoaică de liceu deși este mama a două fetițe.

Unde a fost surprinsă Andreea Bălan. Unde a petrecut timp de o oră

Se pare ca relația cu Tiberiu Argint îi priește și i-a adus linistea cântăreței. Astfel, Andreea Bălan a fost surprinsă plecând de acasă pentru a merge într-o clădire unde se afla un cabinet stomatologic.

După aproximativ o oră petrecută acolo, cântăreața a  mers către sediul unei televiziuni pentru filmări.

Andreea Balan a avut treaba in oras
Andreea Balan a avut treaba in oras

Cum a fost îmbrăcată Andreea Bălan

Andreea Bălan a purtat o pereche de pantaloni strâmți, care îi scotea în evidență fundul obraznic de liceeană. Pantalonii verzi au fost purtați alături de o bluză maro, care îi punea în evidență bustul generos. Totul a fost asortat cu o pereche de săndăluțe cu toc, de culoare maro.

Andreea Bălan se menține de o perioadă foarte lungă de timp la aceeași greutate, respectiv de 49 de kilograme, chiar dacă are 36 de ani și a fost și mamă de două ori.

Andreea Bălan nu a fost nevoită niciodată să țină regim

Cu toate astea, Andreea Bălan susține că nu renunță niciodată la ceva dulce, desertul fiind nelipsit de la mese. Se bucură de preparatele delicoase dulci, fără să îi treacă vreo clipă prin cap că va lua în greutate.

”Mănânc doar de două ori pe zi, un singur fel. Mănânc desert după fiecare masă. Am 49 de kilograme. Ca de obicei!”, a mărturisit de curând celebra cântăreață despre stilul ei de viață, într-o emisiune de la Antena 1.

Ce o face pe Andreea Bălan cel mai fericită

De asemenea, Andreea Bălan a spus că de multe ori a vrut să se mai îngrașe, însă nu a reușit. Vedeta face și mult sport, dansează mult.

”Când dansez sunt fericită. Dansul mă menține în formă, dar dacă nu sunt alături de echipa mea în această perioadă să dansăm până la epuizare. Fac exerciții în grădină spre amuzamentul Ellei care mă imită”, mărturisea cântăreața la un moment dat pe pagina de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI