De ce au ajuns să se urască Șerban Huidu și Mihai Găinușă. Ce le-au făcut nevestele celor doi

Iancu Andreea 01.07.2020, 15:09

Șerban și Mihai obișnuiau să aducă zâmbetul pe buze telespectatorilor, de la pupitrul „Cronicii cârcotașilor”. Astăzi, prietenia celor doi este doar o dușmănie puternică. Se pare că cei doi sunt de neînduplecat și nu există cale de împăcare. Potrivit impact.ro, cei doi se urăsc fără margini, iar motivul este unul neașteptat.

Prietenie transformată în ură

Prezentatorii uneia dintre cele mai îndrăgite emisiuni TV au lăsat prietenia de o viață să le fie furată. Deși Șerban Huidu și Mihai Găinușă au fost ca frații de mai bine de 20 de ani, au ales drumuri diferite. Se pare chiar că cei doi sunt naș și fin. Chiar dacă adolescența au petrecut-o împreună, acum cei doi nu se mai înțeleg deloc.

Șerban și Mihai obișnuiau să scrie și să producă emisiunea “Cronica Cârcotașilor”, fiind considerați unul dintre cele mai sudate cupluri de prezentatori. Aceștia au reușit să fie lideri de piață timp de zece ani. Totuși, prietenia lor a început să se erodeze începând cu anul 2014. Pe atunci, Șerban trecea prin clipe cumplite. Acesta avusese accidentul de schi, unde aproape și-a pierdut viața. De asemenea, accidentul de mașină, în urma căruia au murit trei persoane, l-a devastat pe prezentator.

Deși trecea prin clipe grele, se pare că Mihai nu i-a fost alături prietenului său. Pe de altă parte, Găinușă era nemulțumit de faptul că Șerban își asuma toate meritele pentru emisiunea difuzată la Prima TV. De fapt, problemele ar fi fost legate de bani. De aceea, Mihai Găinușă a și decis să părăsească formatul.

Începuturile celor doi
Începuturile celor doi „cârcotași”

Soțiile au încercat să îi împace

Deși se credea că lucrurile nu pot escalada, în 2016, cearta a devenit extrem de dură. Mihai Găinușă l-a comparat pe fostul său prieten cu un violator, în timp ce Huidu a scris un mesaj acuzator, dar emoționant. Conform impact.ro, foștii prieteni încă se dușmănesc, în ciuda eforturilor celor două soții.

Huidu a suferit enorm și nu s-a vindecat nici acum. Pentru el, Găinușă a fost exact ca un frate. Pur și simplu nu puteau fi despărțiți. Mai țineți minte petrecerea Prima TV de la care Huidu a plecat plângând? De aceea a plecat atât de dărâmat. Nu îi venea să creadă că prietenul lui de o viață nu este alături de el. În ciuda cuvintelor urâte, Huidu s-ar fi împăcat cu Găinuță în acele momente, îi lipsea enorm.

Nu își vorbesc nici în prezent și fac tot posibilul să nu dea ochii unul cu altul. Vă dați seama că este foarte dificil, au mulți prieteni comuni. La evenimente, fie este invitat unul, fie celălalt. Niciodată amândoi. Din câte știu, soțiile lor își vorbesc dacă se întâlnesc, iar acum câțiva ani chiar au încercat să îi împace, însă nu a fost cu putință. Din punctul meu de vedere, nu mai există șanse de împăcare, orice s-ar întâmpla.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...