Salariile fabuloase pe care le încasează Dani Oțil și Răzvan Simion de la Antena 1. Cum se îmbogățesc prezentatorii de la Neatza

Redacția IMPACT 21.05.2020, 15:07

Dani Oțil și Răzvan Simion se numără printre cei mai apreciați prezentatori TV din România. Cei doi au devenit celebri datorită emisiunii pe care o prezintă la Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani”. Iată ce salarii câștigă vedetele TV.

Ce salarii au Dani Oțil și Răzvan Simion de la Antena 1

Dani Oțil și Răzvan Simion ar câștiga un salariu de aproximativ 100.000 de euro fiecare, potrivit unor date furnizate în urmă cu mai mulți ani de Eva.ro. Însă, cu siguranță acum cei doi se bucură de câștiguri mult mai mari. Cei doi sunt la mare căutare pentru prezentările de evenimente.

Celebrul cuplu de prezentatori de la “Neatza cu Răzvan și Dani” se numără printre maeștrii ceremoniilor, festivalurilor muzicale sau ai concertelor. Răzvan a intrat în industria artisticî în urmă cu câiva ani, alături de colegul său Dani.

dani otil, razvan simion, salarii, antena 1
Ce salarii au Dani Oțil și Răzvan Simion de la Antena 1

Odată ce notorietatea le-a crescut și au început să devină cunoscuți, aceștia au ridicat și tarifele, așa că Răzvan și Dani „costă” 1.500 de euro de persoană pentru un eveniment, așadar, 3.000 de euro împreună. De asemenea, cei doi mai obțin venituri și din spoturi publicitare sau din reclame.

Pe lângă veniturile din televiziune, Dani Oțil are și propria sa firmă numită Dani Otil SRL. Potrivit site-ului termene.ro, compania a înregistrat în 2018 (ultimul an pentru care există date raportate), un profit net care depășește 19.100 de lei.

De asemenea, Dani Oțil s-a iubit în tinerețe timp de șase ani cu Mihaela Rădulescu. Cei doi s-au cuplat în toamna lui 2008, după divorţul ei de cel de-al treilea soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Însă, povestea lor de iubire s-a consumat repede și în 2014 s-au despărțit. Acum, Dani și-a găsit fericirea în brațele Gabrielei Prisăcariu pe care a și cerut-o în căsătorie. Și Răvan Simion stă bine la capitolul dragoste, acesta se iubește cu artista Lidia Buble.

Urmăriți Impact.ro și pe