Câți bani câștigă Mihai Trăistariu în vreme de pandemie. Afacerea nebănuită a artistului

Diana Radu 30.06.2020, 20:50
Câți bani câștigă Mihai Trăistariu în vreme de pandemie. Afacerea nebănuită a artistului

La fel ca majoritatea artiștilor și Mihai Trăistariu a fost afectat de pandemie. Însă, artistul s-a prefolilat și a început să investească în imobiliare. Astfel, cântărețul s-a pus la adăpost și și-a asigurat tot odată încă o sursă de venit.

Câți bani câștigă Mihai Trăistariu din afacerea cu imobiliare

Artististul deține șase garsoniere la malul mării, în stațiunea Mamaia, pe care le închiriază turiștilor. Apartamentele pe care le-a scos la închiriat îndrăgitul cântăreț arată extrem de bine. Acestea pot fi închiriate se pare și prin celebra platformă Booking. Afacerea lui Mihai Trăistariu cu imobiliare a luat naștere acum jumătate de an, susține artistul atunci când a decis să-și dea la schimb terenul pe care și-l cumpărase.

„În primăvara aceasta, un dezvoltator, un constructor de blocuri mi-a propus un schimb. Mi-a zis: „Nu vrei să îţi dau şapte apartamente, tot la malul mării, în Mamaia Nord şi tu să îmi dai terenul?’ Şi am stat pe gânduri vreo săptămână şi am zis da. Până la urmă e o afacere și uită că am făcut schimb şi la ora actuală am în total opt apartamente. Şapte la malul mării, unul în oraş pe care o să îl vând odată ce mă mut. Pentru că am ales să mă mut într-unul dintre ele. Şi atunci o să am practic opt apartamente la malul mării. Într-unul dintre ele mă mut de la 1 octombrie şi şapte dintre ele le dau spre chirie către turiştii care vin la malul mării”, a povestit Mihai Trăistariu într-o emisiune de televiziune.

mihai traistariu, afacere, pandemie
Câți bani câștigă Mihai Trăistariu din afacerea cu imobiliare

Pentru a mobila toate apartamentele pe care le deține la mare, Trăistariu a făcut un credit la bancă. Însă, este încrezător că își va recupera treptat banii, mai ales că le închiriază la un preț avantajos.

„Am făcut un împrumut la bancă şi am investit în jur de 150.000 de lei. În perioada asta închiriez cu 200 de lei pe noapte, dar apoi luna viitoare iau 300 de lei, în august e mai mult, că vecinii mei dau şi cu 11 milioane pe noapte”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu (39 de ani), fostul component al trupei Valahia, a devenit celebru în urma participării la Eurovision, cu piesa ”Tornero”. A câștigat titlul de ”Cea mai bună voce din România” de trei ori în primii ani ai carierei sale: în 1999, 2000 și 2006. Tot în primii ani petrecuți numai pe scenă, Trăistariu a pus ban pe ban, ajungând acum să strângă suficienți bani din muzică pentru a-și achiziționa un apartament de fițe, la malul mării.