De ce ar fi vrut Bianca Drăgușanu ca Sofia să semene mai mult cu Victor Slav. Vedeta a recunoscut (exclusiv)

Badea Violeta 01.10.2021, 13:18
De ce ar fi vrut Bianca Drăgușanu ca Sofia să semene mai mult cu Victor Slav. Vedeta a recunoscut (exclusiv)

Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a împlinit recent vârsta de cinci ani. Frumoasa blondină a dezvăluit că ar fi preferat ca micuța să semene mai mult cu tatăl ei. Iată ce mărturisire a făcut vedeta.

Ce trăsături a moștenit Sofia de la Bianca Drăgușanu

Deși nu mai formează un cuplu de ani buni, Bianca Drăgușanu și Victor Slav vor rămâne uniți pentru totdeauna datorită fiicei lor. Micuța Sofia a împlinit recent frumoasa vârstă de cinci ani, iar cei doi părinți sunt foarte mândri de copilul lor. Bianca Drăgușanu petrece foarte mult timp cu Sofia și are grijă să nu-i lipsească nimic.

Atunci când este plecată la diferite evenimente, blondina beneficiază de ajutorul mamei ei. Recent, vedeta a dezvăluit cu care dintre cei doi părinți seamănă cel mai mult fetița ei și a lui Victor Slav. Spre dezamăgirea Biancăi, se pare că copilul va moșteni personalitatea mamei sale, potrivit declarațiilor oferite de divă.

 ”Sofia este de două ori mai rea decât mine, mai neastâmpărată. Îmi doream să semene fizic cu mine, și să aibă calmul lui taică-su, dar a ieșit invers. E leită el, iar pe mine mă copiază la nebunii”, a precizat Bianca Drăgușanu, citată de playtech.ro.

Bianca Dragusanu si Sofia
Bianca Dragusanu si Sofia

Bianca Drăgușanu vrea să-și schimbe aspectul danturii

Bianca Drăgușanu a fost întotdeauna adepta operațiilor estetice. De data aceasta, vedeta vrea să-și schimbe aspectul danturii. Din acest motiv, frumoasa blondină este dispusă să se deplaseze, din nou, până la Timișoara. Bianca a rămas fidelă aceluiași medic stomatolog și nu este dispusă să-l schimbe prea curând.

„De 18 ani fac naveta la Timișoara să merg la același dentist pentru controale stomatologice, apoi mă întorc în aceeași zi. Prima oară am fost când am avut ceva probleme de sănătate cu dantura, gen reparații.

Dacă mă duc la alt medic, ar însemna să o iau de la zero, cu radiografii cu tot. În plus, în București nu ai unde să parchezi, dacă vei să te duci la stomatolog”, a declarat Bianca pentru sursa de mai sus.

Vedeta își doreste o intervenție mai puțin obișnuită. Aceasta plănuiește să își mărească caninii. Astfel, diva ar putea da naștere unui nou trend în România.

„M-am dus pentru o verificare și alt model. Tot timpul, mai întâi îmi face pe calculator de fiecare dată când apare ceva nou. Acum mi s-a pus pata să-mi fac caninii mai pronunțați. Am fost prima care am lansat moda fațetelor în România, eram doar eu cu Țiriac și Năstase care aveam. Acum vreau să inventez moda vampire, să văd dacă e de acord și stomatologul meu”, a mai adăugat Bianca Drăgușanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...