Alex Bodi a recunoscut motivul pentru care a bătut-o pe Bianca Drăgușanu. Afaceristul, mai sincer ca niciodată

Nicu Stan 16.09.2021, 17:28
Alex Bodi a recunoscut motivul pentru care a bătut-o pe Bianca Drăgușanu. Afaceristul, mai sincer ca niciodată

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, a recunoscut de ce a bătut-o pe fosta iubită. Afaceristul din Mediaș a spus într-un interviu de ce a ajuns să o bată pe Bianca Drăgușanu. Răspunsul lui Alex Bodi va uimi pe toată lumea.

Alex Bodi a recunoscut de ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu. Mulți vor rămâne mască de răspunsul dat de afacerist

Alex Bodi a recunoscut public pentru prima dată că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu și, mai mult decât atât, a recunoscut și de ce a bătut-o.

Astfel, Alex Bodi vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:45, la Kanal D, unde va face lumină asupra mai multor aspecte neștiute din relația pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu, și nu numai.

Bianca Dragusanu nu mai putea merge singura dupa bataia primita de la Alex Bodi
Bianca Dragusanu nu mai putea merge singura dupa bataia primita de la Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a sărit la bătaie

Astfel, Alex Bodi spune că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu după ce ea ar fi dat prima în el.

”Pentru că ea m-a lovit prima”, a spus Alex Bodi că este motivul pentru care Bianca Drăgușanu a mâncat bătaie.

Cine este Alex Bodi, de fapt

Alex Bodi, în vârstă de 38 de ani, a intrat în atenția publicului în urmă cu 4 ani, atunci când a devenit iubitul Biancăi Drăgușanu: De atunci, afaceristul din Mediaș a fost o prezență constantă în presă.

Alex Bodi s-a născut la Mediaș, într-o familie modestă. La 18 ani pleca din România, iar la revenirea pe plaiurile mioritice poza deja într-un veritabil om de afaceri.

La ce întrebări va mai răspunde Alex Bodi

Alex Bodi a fost căsătorit de două ori și este tatăl a două fetițe. Musculosul din Mediaș a ținut multă vreme primele pagini ale ziarelor, prin modul de viață extravagant, precum și pentru relația tumultuoasă cu Bianca Drăgușanu.

“De ce ați bătut-o pe Bianca Drăgușanu?”, Cum se numește bărbatul care lovește o femeie?, V-ați obligat fosta soție să se prostitueze?, Ați regretat că v-ați lăsat părinții fără casă?, Este afacerea cu criptomonede cel mai mare tun, Sunteți zgârcit sau răzbunător?, Ce înseamnă să fii mafiot?, sunt doar câteva dintre întrebările la care Alex Bodi va trebui să răspundă lui Denise Rifai în emisiunea ei de la Kanal D.

Alex Bodi, relație controversată cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au avut poate una dintre cele mai controversate relații din showbizul românesc. Relația lor a fost presărată cu o dragoste nebună, însă însoțită de multe despărțiri și împăcări.

Scandalurile dintre cei doi erau la ordinea zilei, Bianca Drăgușanu ieșind de cele mai multe ori vătămată din acestea.

Bianca Drăgușanu abia se mai ținea pe picioare după bătăia primită de la Alex Bodi

Anul trecut, Bianca Drăgușanu apărea bătută măr. Vedeta TV a coborât din mașina lui Alex Bodi cu fața tumefiată și abia mai putea să stea în picioare. La vremea aceea, Alex Bodi părea un soț îngrijorat și încerca să își susțină iubita să nu cadă.

Relația lor a luat sfârșit când în viața musculosului a apărut Daria Rdionova, femeie cu care nu a stat mult timp. Acum, Alex Bodi se află sub control judiciar în urma acuzațiilor DIICOT că face parte dintr-o rețea internațională de trafic de persoane.

Urmăriți Impact.ro și pe