EXCLUSIV

Gabi Bădălău, declarații sincere despre relația cu Bianca Drăgușanu. ”Și aseară am fost împreună” (Exclusiv)

Stan Filon 23.09.2021, 18:13
Gabi Bădălău, declarații sincere despre relația cu Bianca Drăgușanu. ”Și aseară am fost împreună” (Exclusiv)

Gabi Bădălău și Bianca sunt împreună de la începutul anului, cu mici excepții. Cei doi sunt foarte geloși și din această cauză apar certuri care se soldează cu despărțiri de câteva zile. De fiecare dată însă s-au împăcat, așa cum s-a întâmplat recent.

Gabi Bădălău, declarații sincere despre relația cu Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Bianca Drăgușanu. Craiul de Dorobanți ne-a declarat în exclusivitate că relația sa cu Bianca Drăgușanu merge mai departe, chiar dacă se mai ceartă din când în când. ”Toată lumea știe că suntem împreună! Așa e în fiecare cuplu, ne certăm, ne împăcăm, important este că acum suntem foarte bine. Și aseară am fost împreună”, ne-a declarat Gabi Bădălău.

Acesta a mers după Bianca la o petrecere unde erau invitate doar fetele. Cu toate acestea, cei doi s-au distrat de minune alături de prietenele Biancăi, mai ales că una dintre ele împlinea o anumită vârstă. Ultima dată, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au împăcat în parcarea unui club de fițe din Capitală.

Gabi Badalau a facut declaratii sincere despre relatia cu Bianca Dragusanu
Gabi Badalau a facut declaratii sincere despre relatia cu Bianca Dragusanu

”Bianca a plecat, iar Bădălăua a venit după ea”

Cei doi s-au întâlnit întâmplător în club. Blondina l-a ignorat toată seara, însă la plecare acesta a urmărit-o în parcare. ”Bianca a plecat, iar Bădălăua a venit după ea, în parcare. Ea a continuat să-l ignore câteva minute, apoi a acceptat să stea de vorbă. După care, au plecat împreună”, ne-a povestit o persoană din anturajul celor doi.

Povestea de iubire dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu a pornit la sfârșitul anului trecut. Bianca se afla la Ramona Gabor, în Dubai, care era chiar fosta iubită a lui Gabi Bădălău. Ramona și gabi au avut o relație timp de 5 ani de zile!

”Bianca se afla la ziua unei prietene, la care era invitat să cânte și un artist. Acesta l-a anunțat pe Bădălău de prezența ei în acel club. Atunci Gabi a intrat pe fir. Au îneput să vorbească la telefon, pe chat, iar prima întâlnire a lor a avut loc cu câteva zile înainte de anul nou.

Deși Gabi o invitase pe Bianca să facă revelionul împreună, ea a plecat la Ramona, în Dubai. La începutul anului, Gabi s-a dus după ea. De acolo, au plecat împreună într-o vacanță în Maldive. Ramona a aflat de la Bianca despre Gabi, și chiar s-a bucurat pentru ei”, ne-a povestit o prietenă comună de-a celor două vedete începuturile relației dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău.