Bianca Drăgușanu, apariţie îngrijorătoare la un eveniment. Cei prezenţi au observat imediat

Stan Filon 13.09.2021, 09:16

Bianca Drăgușanu și-a speriat fanii, după ce a apărut la un eveniment monden cu un ochi vânăt. Obișnuiți din trecut ca vedeta să mai apară cu câte o vănătaie, aceștia au început să-și dea coate, dar explicația a venit de la divă, care a spus exact ce a pățit.

Bianca Drăgușanu a avut o apariţie îngrijorătoare la un eveniment

Bianca Drăgușanu este cunoscută în toată România. Și-a făcut un nume în lumea mondenă și este una dintre cele mai bine plătite femei din showbizz. Cu toate acestea, nu de puține ori aceasta a fost agresată de partenerii de viață, mulți dintre ei fiind potenți oameni de afaceri, dar foarte temperamentali.

Ei bine, de data aceasta Bianca Drăgușanu a luat parte la un eveniment monden, dar imediat cei prezenți au observat că aceasta avea o problemă la un ochi. După cum puteți vedea în Galeria Foto, acesta era roșu și umflat și imediat au început să-și pună întrebări. Vedeta a spus ce a pățit, de fapt.

Bianca Dragusanu a avut o aparitie ingrijoratoare la un eveniment
Bianca Dragusanu a avut o aparitie ingrijoratoare la un eveniment

”Nu este vorba de nici o operație estetică”

”Am tensiune oscilantă! E când mare, când mică. Medicii mi-au spus că am probleme cu vasele de sânge și că trebuie să mă operez! Mai aștept însă! Nu este vorba de nici o operație estetică, nu am mai făcut de mult așa ceva”, a explicat Bianca Drăgușanu pentru click.ro.

A recunoscut că a trecut prin multe momente tensionate pe care le-a trăit în trecut cu partenerii săi de viaă, însă spune că acestea nu și-au pus amprenta pe starea sa de sănătate. Spune că este o femeie puternică. ”Toate astea nu mi-au afectat sănătatea! Eu sunt o femeie puternică, știu să trec peste orice!”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

În trecut, Bianca Drăgușanu a ajuns de mai multe ori la Urgențe. Ba cu o furculiță înfiptă în mână, ba cu câte o coastă fisurată. Toate acestea au avut loc în timpul mariajului pe care l-a avut alături de Alex Bodi. Certurile dintre cei doi au ținut prima pagină a publicațiilor de scandal zile la rând. Într-un final s-au despărțit, iar imediat după aceea Alex Bodi a fost săltat de mascați și acuzat de procurori de proxenetism. Omul de afaceri nu a scăpat însă, fiind cercetat în stare de libertate pentru faptele de care este acuzat.

Urmăriți Impact.ro și pe