De ce a venit Poliția la ușa lui Speak și a Ștefaniei. Vestea proastă primită de cei doi

Iancu Andreea 23.06.2020, 14:44

Speak și Ștefania sunt un cuplu extrem de carismatic, ce s-a făcut remarcat în special după participarea la show-ul Asia Express. Cei doi trăiesc o viață minunată, având aproape tot ceea ce mulți doar visează. Aceștia sunt logodiți, s-au mutat într-o casă frumoasă și se bucură de mașini scumpe prin diferite colaborări. Totuși, nici ei nu sunt scutiți de evenimente neplăcute.

Speak, alertat de polițiști

Cuplul a ales să se mute recent din fosta locuință, un apartament modest. Astfel, Speak și Ștefania au acum o casă frumoasă, cu o curte generoasă, dar și un balcon pe măsură. După ce și-au văzut visul cu ochii, cei doi nu s-au mai gândit că acesta ar putea fi spulberat de oameni rău intenționați. Așadar, câțiva membrii ai Poliției i-au surprins pe Speak și Ștefania cu vestea lor.

Se pare că în zona în care locuiește cuplul sunt mulți spărgători de locuințe. Aceștia ar fi furat deja din două case vecine, motiv pentru care polițiștii au decis să îi alerteze pe locuitorii din zonă. Speak a fost chiar surprins de eveniment și de veste și a ales să povestească întâmplarea.

Speak și Ștefania sunt pregătiți în cazul unei spargeri de locuință
Speak și Ștefania sunt pregătiți în cazul unei spargeri de locuință

Mesajul lui Speak către hoți

Pe de altă parte, Speak îi avertizează pe posibilii hoți că mai bine aleg să ocolească proprietatea sa. Acesta este pregătit pentru orice situație și chiar menționează că

Eu vreau să fac un anunț. Dacă cumva vă gândiți să veniți la noi acasă, acum poate vede vreun hoț, să ne spargeți locuința, eu zic că veți avea o surpriză foarte neplăcută. Și anume, nu avem foarte multe lucruri de valoare, adică puți să luați televizorul și banda de alergat, care este prea grea să o luați. Doar că cea mai neplăcută surpriză este faptul că nu știți de ce o să dați în acea casă. Deci, vă rog eu, să nu încercați treaba asta pentru că e groasă.

Speak mărturisește că este pregătit să facă față unei posibile spargeri. Artisul are un întreg sistem de securitate, astfel că hoții nu au nicio șansă să scape.

Plus tot sistemul de securitate, plus toți băieții care vin, adică o să fie haos. Deci, evitați casa noastră pentru că e rău. Dacă intrați acolo e leopardul în casă, avem și un leu dosit undeva, a spus Speak pe contul său de socializare.

Glumeț din fire, Speak a încercat să transforme evenimentul într-unul hazliu. Astfel, artisul i-a avertizat pe posibilii hoți că cel mai de temut membru al familiei este chiar iubita sa, Ștefania.

Dacă se enervează ”Șoarec” și o treziți din somn că vreți să spargeți casa, nu vreți să știți prin ce trec eu când se întâmplă asta, dar voi, ferească Dumnezeu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...