Cine vor fi, de fapt, nașii de nuntă ai cuplului Speak și Ștefania. Bontea o să fie responsabil cu mâncarea

Diana Radu 22.05.2020, 16:39

Speak și Ștefania și-au scris o parte din povestea lor de dragoste la Asia Express, de pe Antena 1, acolo unde au reușit să ajungă până în finală. Momentul în care Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania a fost urmărit de sute de telespectatori. Recent, cei doi au vorbit despre nuntă.

Speak și Ștefania au hotărât cine vor fi nașii lor la nuntă

Foștii concurenți de la Asia Express au spus că nu au stabilit încă data nunții, însă știu cu siguranță cine le va găti și cine le vor fi nași. După, cum a promis și în cadrul emisiunii de pe Antena 1, chef Sorin Bontea va fi cel care le va pregăti meniul pentru nuntă, iar nași le vor fi niște prieteni foarte buni, Monica Munteanu și soțul ei.

„Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei. Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, a declarat Speak pentru Okmagazine.

speak, stefania, nunta, nasi
Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania la Asia Express

Cei doi au mai spus că experiența Asia Express i-a ajutat să-și consolideze relația și să realizeze că sunt făcuți unul pentru celelalt. Însă, Speak susține că se înțelegea foarte bine cu logodnica sa și acasă și că de trei ani de când sunt împreună nu au stat niciodată mai mult de o săptămână despărțiți. În plus, chiar dacă nu au câștigat sezonul 3 Asia Express, cuplul spune că experiența a fost una de neuitat.

Speak a așteptat un moment oprtun și plin de emoție în cadrul competiției pentru a o cere pe Ștefania în căsătorie. Cântărețul avea inelul cumpărat de la București, iar singurii care știu de existența lui au fost Sorin și Fodor. Ștefania nu a bănuit nimic. În momentul în care Speak s-a pus în genunchi, frumoasa brunetă a izbucnit în plâns fiind vizibil emoționată. Și bineînțeles, răspunsul a fost: „Da”.

Întrebată care sunt cele trei lucruri care au făcut-o să accepte cererea în căsătorie, Ștefania a răspuns: „Nici  măcar  nu  am  nevoie  de  trei  lucruri, am în minte unul care le defineşte pe toate: este  bărbatul  perfect.  Pentru  mine,  el  are toate calităţile pe care mi le doresc. În primul rând, ne înţelegem ca cei mai buni prieteni, nu există secrete între noi, nu există niciun motiv pentru care eu să nu îl consider pe el bărbatul acela. We are perfect!”.

Urmăriți Impact.ro și pe