Când se însoară Speak cu Ștefania. Au făcut marele anunț

Madlen Moraru 17.06.2020, 18:33
Când se însoară Speak cu Ștefania. Au făcut marele anunț

Speak și Ștefania au făcut marele anunț despre nunta lor. Vedetele sezonului 3 din Asia Express au hotărât când va fi ziua cea mare în care își vor uni destinele. Artistul și frumoasa brunetă vor marca acest eveniment măreț ce este așteptat și de către fanii lor. Speak a cerut-o de soție pe „Libelulă”, cum mai e poreclită tânăra, în timpul competiției de la Antena 1.

Când se însoară Speak cu Ștefania. Au făcut marele anunț

Evenimentul este unul așteptat cu sufletul la gură în viețile celor doi artiști. Speak a anunțat când se însoară cu Ștefania, spre marea surpriză a tuturor. Speak i-a uimit pe cei din public atunci când s-a pus într-un genunchi și a scos inelul pe care i l-a oferit tinerei, în timpul Asia Express. Această experiență care s-a desfășurat uneori și în condiții grele, sau de stres, a reușit să îi apropie foarte mult pe cei doi îndrăgostiți.

Astfel că, atunci când s-au întors în România de pe Drumul Comorilor, cei doi se iubeau mai mult ca oricând și erau deja logodiți. Deși ar fi dorit probabil să facă nunta ceva mai devreme, ei au trebuit să mai aștepte și din pricina pandemiei cu noul virus, izbucnită și la noi. Mai mult, Speak și Ștefania sunt împreună de trei ani și artistul a făcut marele pas când a fost foarte sigur de relația lor de iubire. Totodată, în viețile lor s-au produs mai multe schimbări importante, după ce au apărut la Antena 1.

Când se însoară Speak cu Ștefania. Au făcut marele anunț
Speak și Ștefania au anunțat când vor face nunta

Speak a cumpărat inelul de logodnă pentru Ștefania, poreclită în trecut și Libelula, chiar înainte de participarea la Asia Express. Cântărețul a dezvăluit ulterior și că a reușit cu succes să ascundă bijuteria pe care dorea să i-o ofere tinerei în momentul perfect. Acest moment inedit a avut loc chiar sub ochii Ginei Pistol, prezentatoarea de la Asia Express.

”Cred că vara viitoare. Eu și Ștefan am vorbit pentru că încă nu e totul foarte sigur. Am zis că e perioada pandemiei și că nu e ok să facem vara asta. Am zis vara viitoare”, a povestit Ștefania într-un interviu la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe