De ce a ajuns Mohammad Murad, investitorul de la Imperiul Leilor, să fie cercetat penal. Cum a fost surprins omul de afaceri. Anunțul oficial al autorităților

Iancu Andreea 25.08.2020, 08:10
De ce a ajuns Mohammad Murad, investitorul de la Imperiul Leilor, să fie cercetat penal. Cum a fost surprins omul de afaceri. Anunțul oficial al autorităților

Omul de afaceri, Mohammad Murad este cunoscut pentru hotelurile de lux pe care le deține atât în Capitală cât și pe litoral. Ulterior, el a devenit faimos și datorită colaborării cu Pro TV pentru emisiunea Imperiul Leilor. Acum, el candidează pe un post de primar. Din păcate, Mohammad Murad a fost surprins făcând un gest nepermis, iar autoritățile s-au sesizat.

Ce a făcut Mohammad Murad pentru a fi cercetat penal

Este unul dintre cei mai de succes afaceriști din România, iar asta pentru că s-a implicat în proiecte ambițioase. Mohammad Murad deține un lanț celebru de hoteluri de lux, care se regăsesc în Capitală dar și pe litoral. De asemenea, el este cel care a investit o sumă uriașă de bani pentru a reface complexul hotelier din Olimp, Amfiteatru-Panoramic-Belvedere. Totuși, și-a dorit să intre și în politică. Și pentru că este un candidat la postul de primar, acțiunile sale sunt și mai atent urmărite.

Astfel, omul de afaceri a fost surprins oferind pachete într-un cartier din orașul Mangalia. Din păcate, gestul său i-a adus un dosar penal, după ce polițiștii de la IPJ Constanța s-au sesizat din oficiu.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apare un candidat la alegerile locale în timp ce ar fi oferit mai multor cetăţeni pachete inscripţionate cu un slogan, alături de numele său, în cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de corupere a alegătorilor. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, potrivit unui comunicat de presă, transmis luni seară de IPJ Constanţa.

Mohammad Murad și-a depus candidatura pentru postul de primar al Mangaliei foto - mangalianews.ro
Mohammad Murad și-a depus candidatura pentru postul de primar al Mangaliei
foto – mangalianews.ro

Afaceristul va candida pentru postul de primar

După redeschiderea complexului Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din stațiunea Olimp, Mohammad Murad a decis să își anunțe și candidatura pentru postul de primar al Constanței. Totuși, omul de afaceri s-a răzgândit ulterior și a optat pentru Primăria Mangalia.

„Am promis că odată cu inaugurarea voi alege o opţiune dacă voi candida sau nu. Cred că a venit momentul să mă apuc de alte proiecte mai importante. Şi de asta m-am îmbrăcat jumătate ca muncitor de şantier, cu acest ciocan în mână şi jumătate în halat de medic, care are grijă de oameni şi în special de bătrâni. Da, răspunsul meu este voi candida la funcţia de primar al Constanţei”, declara Murad la 1 august, potrivit adevarul.ro.

Mohammad Murad le promitea cetățenilor Constanței că orașul va arăta precum complexul hotelier proaspăt redeschis, dacă optează să îl voteze pe el.

„Constanţa va arăta ca acest loc. Provin dintre oameni şi înţeleg. La mine nu există birou. Biroul este şantierul, biroul este spitalul, este bătrânul care are nevoie să-l asculţi şi îi voi asculta pe toţi. Întotdeauna avem ce învăţa de la cei în vârstă. Voi lupta şi voi fi cel mai mare luptător împotriva sărăciei. Nu am nevoie de bani, nimeni nu îmi poate oferi nimic care să mă corupă pe mine. Durerea mea este să aducem totul la o normalitate. Aşa cum spunea domnul preşedinte Iohannis o să mergem să aducem lumea la normalitate”, a spus Mohammad Murad conform sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...