Modul inedit prin care Mohammad Murad, investitorul de la Imperiul Leilor care a făcut avere în România, și-a anunțat candidatura la Primăria Constanţa. Ce le promite românilor

Madlen Moraru 02.08.2020, 14:54

Surpriză de zile mari, după ce Mohammad Murad, investitorul de la Imperiul Leilor, a decis să își anunțe candidatura la Primăria Constanța. Omul de afaceri a făcut avere în România și acum dorește să facă următorul pas, la nivel de carieră. Și anume să se implice în lumea politică și în cursa electorală programată pentru toamna lui 2020.

Modul inedit prin care Mohammad Murad, investitorul de la Imperiul Leilor care a făcut avere în România, și-a anunțat candidatura la Primăria Constanţa

Mohammad Murad, de la Imperiul Leilor, a făcut pasul cel mare și a anunțat că va candida pentru Primăria Constanța. Surpriza a fost însă una pe măsură, deoarece afaceristul originar din Libia a dat aceste vești câtă vreme a urcat pe o scenă îmbrăcat într-un mod aparte.

Investitorul pe care publicul din România l-a remarcat și la PRO TV, în cadrul emisiunii Imperiul Leilor, deține hotelul Phoenicia Grand Hotel din Capitală și este în prezent și preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc. Omul de afaceri în varsta de 56 de ani a inaugurat recent un hotel la malul mării și în seara de sâmbătă a făcut un anunț neașteptat, când a susținut că vrea să conducă Primăria Capitalei și să aibă rolul de edil, drept candidat independent. A fost îmbrăcat pe jumătate în halat de medic, și pe jumătate în muncitor de șantier. Și-a explicat gestul printr-un discurs în care a mărturisit că vrea să ocupe această funcție.

Modul inedit prin care Mohammad Murad, investitorul de la Imperiul Leilor care a făcut avere în România, și-a anunțat candidatura la Primăria Constanţa. Ce le promite românilor

Mohammad Murad și-a făcut apariția în acest mod la inaugurarea Complexului Amfiteatru – Belvedere – Panoramic, din Olimp, de pe 1 august 2020. În prezent, pentru primăria Constanței și-au mai anunțat candidatura și senatorul PNL Vergil Chiţac, dar și deputatul USR Stelian Ion, alături de fostul ministru de Turism Mircea Dobre, dar și Horia Constantinescu, fostul președinte al ANPC, și Corina Martin, fostul preşedinte al Asociaţiei Litoral- Delta Dunării, potrivit Adevărul.ro.

Ce le-a promis românilor

„Voi candida la funcţia de primar al Constanţei. (…) Am promis că odată cu inaugurarea voi alege o opţiune dacă voi candida sau nu. Cred că a venit momentul să mă apuc de alte proiecte mai importante. Şi de asta m-am îmbrăcat jumătate ca muncitor de şantier, cu acest ciocan în mână şi jumătate în halat de medic care are grijă de oameni şi în special de bătrâni. Da, răspunsul meu este voi candida la funcţia de primar al Constanţei”, a transmis Mohammad Murad.

„Constanţa va arăta ca acest loc. Provin dintre oameni şi înţeleg. La mine nu există birou, biroul este şantierul, biroul este spitalul, este bătrânul care are nevoie să-l asculţi şi îi voi asculta pe toţi. Întotdeauna avem ce învăţa de la cei în vârstă. Voi lupta şi voi fi cel mai mare luptător împotriva sărăciei. Nu am nevoie de bani, nimeni nu îmi poate oferi nimic care să mă corupă pe mine. Durerea mea este să aducem totul la o normalitate. Aşa cum spunea domnul preşedinte Iohannis o să mergem să aducem lumea la normalitate”, le-a mai promis omul de afaceri cetățenilor din Constanța.

Urmăriți Impact.ro și pe