Cât costă o noapte de cazare la hotelul Mihaelei Borcea din Olimp. Reacția incredibilă a acesteia, după ce un internaut a spus că prețurile sunt uriașe

Redacția IMPACT / 03.07.2020, 16:41

Hotelul din Olimp, deținut de fosta soție a lui Cristi Borcea s-a redeschis în acest sezon estival însă turiștii susțin că prețurile pentru această stațiune sunt destul de piperate. Ce le răspunde Mihaela Borcea?

Ce prețuri sunt la hotelul Mihaelei Borcea, din Olimp

Mihaela Borcea este proprietara unui hotel din Olimp, care a aparținut înainte fostului său soț, Cristi Borcea, înainte de divorț. Complex Pam Beach resort & spa Olimp (fost Muntenia) a fost renovat în 2012, la puțin timp înainte de a fi adăugat în portofoliul familiei Borcea. Ulterior, reabilitări s-au făcut și în 2018, potrivit site-ului oficial al unității de cazare. Mihaela Borcea promovează constant afacerea pe paginile sale.

„Vă așteptăm la Olimp în locația noastră ca să petreceți zile de neuitat!”, a scris în urmă cu ceva timp pe pagina sa de Facebook

Complexul hotelier de 3 stele s-a redeschis de curând pentru turiștii veniți la malul mării, însă românii se plâng că prețurile pentru o noapte de cazare sunt mai mari decât se așteptau.

Prețurile pornesc de la 200 de lei pentru o cameră dublă (fie cu două paturi, fie matrimonială) și pot ajunge până la 485 de lei pentru un apartament cu două camere. Tarifele sunt valabile pentru perioada 1 iulie – 31 august 2020, potrivit informațiilor regăsite pe site-ul oficial al Hotel Pam Beach Resort.

„Mergeți vă rog la Mamaia să vedeți ce prețuri sunt!! Este un hotel de 3 stele renovat complet!!​”, a scris Mihaela Borcea, de pe pagina de Facebook a hotelului.

Muntenia Estival 2002 SA, compania prin care operează complexul hotelier al Mihaelei Borcea a înregistrat, în 2019 o cifră de afaceri de 4,2 milioane de lei și un profit net de 684, 6 milioane de lei, potrivit datelor raportate la Ministerul Finanțelor Publice. Datoriile din același an fiscal se ridică la peste 10, 6 milioane de lei. Numărul mediu de angajați care activau în compania cu sediul în Constanța era de 32.

Sursa foto: hotelpambeach.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI