De ce a ajuns Marina Voica la spital. Îndrăgita cântăreaţă a chemat salvarea: „Vreau să fiu sănătoasă”

Ioana Bucur, Mihai Roșoiu 06.09.2021, 16:42
De ce a ajuns Marina Voica la spital. Îndrăgita cântăreaţă a chemat salvarea: „Vreau să fiu sănătoasă”

Problemele de sănătate nu îi dau pace. Vestea că Marina Voica a ajuns de urgență la spital, cu salvarea, în urmă cu doar câteva zile, i-a îngrijorat pe toți cei care o cunosc și o admiră. Acum, îndrăgita artistă a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, și ce au descoperit medicii care au îngrijit-o.

Marina Voica a ajuns la spital. De ce a chemat artista salvarea

În primăvara acestui an, Marina Voica a ajuns pe masa de operație, la o clinică privată din Brașov, suferind o intervenție la inimă. Artista fusese diagnosticată cu stenoză mitrală. La scurt timp după externare, interpreta a vorbit despre perioada de recuperare, în exclusivitate pentru redacția Impact.ro.

„Până azi, nu am avut poftă de mâncare și mi-am comandat o pizza, avem aici într-un loc, o pizza foarte bună. Știți că eu nu știu să gătesc și atunci e mai comod să cumpăr. Mai îmi fac prieteni care mă ajută.

Mă descurc mai greu, dar mă descurc. Nu am avut niciodată probleme cu greutatea, ca alte femei. De pildă, înainte de operația la inimă, aveam greutatea din liceu, de 52 de kg, acum am mai slăbit, în aceste 10 zile, 4 kg. Acum am 48 de kg. Dar pun înapoi, ușor-ușor”, ne-a mărturisit interpreta.

Artista știa că avea probleme cardiace de mai mult timp, dar a reușit să își ducă pe picioare suferința. După operația pe inimă, medicii i-au dat un set de reguli pe care va trebui să le respecte.

„Eu sunt cardiacă mai de mult timp, dar nu s-a observat fiindcă știam cum să duc viața. Pe scenă dau tot, nimeni nu a știut, au crezut că eu țin un regim de viață, eu am un sistem, să forțez lucrurile, apoi stau și mă gândesc ce se întâmplă. La un moment dat, mi-am dat seama că nu mai merge să trag, am început să mă simt prost, așa e la stenoză mitrală.

În ultimul moment am fost operată, fără exagerare, dacă nu găseam un om, din prieten în prieten, și am ajuns la acest doctor minunat, era prea târziu. Operația nu a durat mult, fiindcă doctorul se grăbea să mai curețe și partea dreaptă a inimii, trebuia să lucreze foarte repede”, a mai dezvăluit cântăreața.

De ce a ajuns Marina Voica la spital
Marina Voica

„Vreau să fiu sănătoasă”

Se pare că tocmai pofta de mâncare i-a dat emoții Marinei Voica, în urmă cu câteva zile. Artista a dezvăluit că a chemat salvarea și a ajuns și la spital nu din pricina problemelor cu cardiace, ci a unei toxiinfecții alimentare.

„Sunt bine, am făcut toxiinfecție alimentară. Eu sunt foarte, foarte pofticioasă, si am primit mâncare mai multă în această zi. Și am mâncat pe aici, pe colo si bineînțeles s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Am chemat salvarea. Până la urmă am spus să mă duc, că nu știu ce se va întâmpla… Vreau să fiu sănătoasă!

Cu inima stau foarte bine! M-am refăcut foarte bine la vârsta asta și chiar faptul că am cântat… Știți că la un moment dat nu poți sa mai vorbești după operație”, a declarat Marina Voica, la Antena 3.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...