Ce pensie are Marina Voica, la 84 de ani. „Nu mă plâng”. Dezvăluirea surprinzătoare a artistei

Rădulescu Valentin 07.09.2020, 12:51
Ce pensie are Marina Voica, la 84 de ani. „Nu mă plâng”. Dezvăluirea surprinzătoare a artistei

Marina Voica a ajuns cu succes la vârsta de 84 de ani și face parte din generația de aur a muzicii pop românești, dar din păcate nu primește nicio pensie din partea statului. Aceasta s-a retras în urmă cu mulți ani în casa ei din Breaza, acolo unde își continuă ultimii ani din viață. Cum se descurcă acum artista și din ce pensie trăiește?

Din ce pensie trăiește Marina Voica la 84 de ani?

Marina Voica a împlinit vârsta de 84 de ani, iar recent a mărturisit din ce se întreține și cum o duce la o vârstă așa de înaintată. Deși a fost căsătorită de două ori, artista nu are din păcate nici un copil, iar în prezent îi lipsește și partenerul de viață.

Totodată, celebra cântăreață a mărturisit că nu are probleme financiare, chiar dacă nu primește nicio pensie de la stat, aceasta fiind de-a lungul vieții un artist liber profesionist.

„Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat, am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș (după moartea soțului său) și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de merit, datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică. Nu am probleme cu partea materială”, a spus Marina Voica, potrivit Libertatea.

Ce pensie are Marina Voica, la 84 de ani.
Ce pensie are Marina Voica, la 84 de ani. „Nu mă plâng”. Dezvăluirea surprinzătoare a artistei

Marina Voica are probleme de sănătate

Deși artistei nu îi lipsesc lucrurile materiale, vârsta de 84 de ani îi provoacă mari probleme de sănătate. Aceasta a mărturisit că nu se simte prea bine, dar din fericire este coerentă. Totodată, Marina susține că în Breaza nu există nici un caz cu noul tip de virus, iar dacă s-ar îmbolnăvi, este sigură că nu ar putea face față acestui virus.

„Nu mă simt prea bine, din păcate. Sunt fel de fel, din cauza vârstei probabil. Important este că stau bine cu capul, sunt coerentă. Am fost la medic, ştiu ce am şi mă adaptez”, a spus Marina Voica la Antena Stars.

„În Breaza nu e nici un caz de COVID, dar unul dac-ar fi, pe mine sigur m-ar putea ucide….Umblu mult, nu gătesc, mă ocup de casă, sunt obligată să ies”, a mărturisit artista în emisiunea ”Rețeaua de idoli”.

Urmăriți Impact.ro și pe