Daria Radionova, prima reacție după ce Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au anunțat despărțirea. Incredibil ce a putut să spună

Iancu Andreea 08.09.2020, 09:49
Daria Radionova, prima reacție după ce Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au anunțat despărțirea. Incredibil ce a putut să spună

Trioul format din Daria Radionova, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu este din nou în atenția publicului. De această dată, fosta iubită a lui Bodi, Daria, a avut o reacție neașteptată. Tânăra a făcut o afirmație inedită după ce cuplul Bianca și Alex Bodi și-a anunțat separarea. Iată ce remarcă a făcut rusoaica la adresa Biancăi.

Daria Radionova, reacție dură după despărțirea Biancăi de Bodi

Încurcate mai sunt căile dragostei. După ce au petrecut o vară întreagă împreună, în vacanțe de lux, pozând în cuplul perfect, Bianca și Bodi s-au despărțit. Vestea a uimit pe toată lumea, mai cu seamă că cei doi păreau să se înțeleagă de minune în ultima perioadă. Se pare, însă, că adevărul era altul, iar Bianca i-ar fi spus adio lui Bodi definitiv.

Pe de altă parte, decizia celor doi foști iubiți a stârnit reacții neașteptate. Daria Radionova, rusoaica focoasă alături de care Bodi petrecea despărțirile de Bianca, a postat un mesaj dur. Tânăra pare să nu fi trecut peste sentimentele pentru Bodi, în ciuda faptului că a decis să iasă din triunghiul amoros cu ceva timp în urmă.

”Karma nu iartă pe nimeni”, a scris Daria Radionova pe contul său de Instagram, la scurt timp după ce Bianca și Alex și-au anunțat despărțirea.

Pe de altă parte, sunt zvonuri care spun că Bodi a ales să plece după separarea de Bianca în Monte Carlo, unde s-ar fi întâlnit cu rusoaica Daria.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit

Relația dintre Bianca și Bodi s-a terminat

Deși pare greu de crezut, blondina a decis să îi spună adio lui Alex. În ciuda despărțirilor, certurilor și împăcărilor repetate, Bianca declară că de această dată separarea este definitivă. De asemenea, tânăra a oferit și un argument pentru noua despărțire. Bianca a considerat că între ei au intervenit probleme de comunicare.

“Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi“, declara blondina în urmă cu câteva zile.

Acum, noua separare a scos la iveală zvonuri neașteptate. Se pare că Bianca se află deja în brațele unui alt bărbat, în timp ce Alex Bodi s-ar fi întors în patul Dariei Radionova. Rămâne de văzut cum va evolua relația dintre cei doi foști iubiți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...