EXCLUSIV. Una dintre cele mai râvnite mămici din România, probleme mari în trafic. Imagini incredibile cu vedeta la volanul bolidului său

Ioana Bucur, Anca Manolica 20.01.2021, 14:43

Probleme mari în trafic pentru una dintre cele mai râvnite mămici din România. Imaginile incredibile au fost surprinse, în urmă cu puțin timp, de paparazzi Impact-PlayTech. Ce s-a întâmplat.

Probleme în trafic pentru una dintre cele mai râvnite mămici din România

Ruxandra Luca, experta în parenting pe care fanii matinalului de la Antena 1 o pot urmări în fiecare săptămână la „Neatza cu Răzvan și Dani”, se pare că nu este expertă și în spatele volanului. Vedeta a fost surprinsă de paparazzi Impact-PlayTech pe străzile din București, într-o situație destul de dificilă. Imaginile, în galeria foto de mai sus.

Ruxandra Luca, una dintre cele mai râvnite mămici din România, arată impecabil după ce a devenit mămica pentru a treia oară, însă are probleme majore cu parcarea laterală. Aceasta a schimbat aproape trei locuri de parcare din cauza faptului că nu ştie să parcheze, deşi era loc să parchezi un camion. Până la urmă a găsit un trotuar acolo unde şi-a lăsat bolidul. Îmbracătă sport, cu o pereche de pantaloni roz, o geacă lungă, călduroasă și o geantă făcută de un brand de lux la braț, mămica nu a uitat să își pună masca de protecție, imediat după ce a coborât din mașina sa.

Probleme în trafic. Imagini în exclusivitate cu Ruxandra Luca
Ruxandra Luca, surprinsă în trafic de paparazzi Impact

Ruxandra Luca, mămică pentru a treia oară

În plină pandemie de Covid-19, Ruxandra Luca a adus pe lume al treilea copil. „Am trecut prin toate stările posibile. Este super greu”, mărturisea vedeta la „Neatza cu Răzvan și Dani”, pe 20 mai 2020, cu doar câteva zile înainte de venirea pe lume a fetiței sale.

Ruxandra Luca a ales să anunțe a treia sarcină abia după ce intrase în al doilea trimestru. Anunțul emoționant a fost făcut într-o zi de sărbătoare, de Sfântul Andrei. Era a treia oară când trecea prin această experiență, însă emoțiile au fost la fel de mari:

„În burta asta cam lipită de coaste crește de aproape 16 săptămâni un pui de om. N-o fi mare burta, dar nici puiul nu-i prea mare, cam cât un măr, să zicem, dacă mărul ar avea mânuțe, piciorușe și o inimioară care să bată. Aș vrea să spun că sunt fericită și atât, dar mai sunt și tare emoționată. Mi-e teamă de tot ce știu și de tot ce nu știu. Până la ecografia de 12 săptămâni, nici n-am putut să cred că sunt însărcinată, că se întâmplă cu adevărat, deși greața cumplită, oboseala și durerile de cap și de burtă, toate arătau schimbările mari prin care trecea corpul meu. Abia când am văzut la ecograf copilul din mine, al treilea copil al meu, conturat ca un pui de om și nu un simplu bob de mazăre, am plâns ca și cum m-aș fi trezit din vis. (…). Mi-e teamă, mi-e drag, mi-e bucurie, mi-e emoție, mi-e iubire”, a dezvăluit, atunci, Ruxandra Luca.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...