Dana Săvuică s-a pozat în costum de baie la 51 de ani. Vedeta arată de milioane

Badea Violeta, Ana Ionescu 20.09.2021, 14:21

Dana Săvuică este prima vedetă din România care a pozat în celebra revistă „Playboy”. Deşi a trecut ceva timp de atunci, vedeta încă reușește să impresioneze cu trupul său perfect. Blondina este conștientă de atuurile fizice pe care le are și ştie exact cum să şi le scoată cât mai bine în evidență. Fostul fotomodel s-a afișat în costum de baie, așa că mulți au observat cât de bine arată la vârsta de 51 de ani.

Cât de bine arată Dana Săvuică în costum de baie

Deși a ajuns la vârsta de 51 de ani, Dana Săvuică poate fi invidiată chiar și de unele dintre adolescente. De-a lungul timpului, vedeta a demonstrat că are foarte mare grijă de felul în care arată. Blondina are un stil de viață sănătos și se poate lăuda cu niște forme perfecte.

Dana Săvuică este extrem de activă în mediul online. Vedeta își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei, așa că internauții pot observa că blondina trăiește exact ca o adolescentă și este mai tot timpul plecată în vacanțe luxoase.

Recent, Dana Săvuică a fost plecată în Grecia pentru a se bucura de câteva zile de relaxare și s-a fotografiat în costum de baie, iar urmăritorii au putut să-i admire formele apetisante și trupul bine tonifiat. În doar câteva ore, imaginile au strâns sute de aprecieri.

Dana Savuica in costum de baie
Dana Savuica in costum de baie

Câte operații estetice are Dana Săvuică

Dana Săvuică a declarat că este adepta frumuseții naturale și se ferește pe cât posibil de bisturiu. Vedeta nu este de acord cu operațiile estetice. Cu toate astea, frumoasa blondină a recunoscut că are o singură intervenție, la nas. Ea a apelat la această intervenție la recomandarea Zinei Dumitrescu şi a realizatorilor TV care își doreau să aibă nasul mai estetic.

„Singura operaţie pe care o am este cea la nas, pe care am făcut-o când eram model şi tocmai intrasem şi la Televiziunea Română. Şi, pe lângă faptul că aveam o deviaţie de sept, a fost şi o sugestie venită din partea Zinei Dumitrescu şi a realizatorilor TV din perioada aceea, care îşi doreau să am nasul mai estetic.

Nu vreau să ajung la operaţii estetice, nu vreau să ajung să-mi transform trăsăturile şi să fiu alta decât sunt. Dar apelez la mici îmbunătăţiri, ca măşti cu acid hialuronic sau cu colagen, îmi fac botox o dată pe an, pentru prevenirea apariţiei ridurilor, mici intervenţii pe care am început să le fac de la 40 şi ceva de ani”, a spus Dana Săvuică în cadrul unui interviu.

Colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...