Apariție spectaculoasă pentru Anamaria Prodan la Gala Peformanței și Excelenței. Toți bărbații au întors capul după ea. FOTO

Andreea Bisinicu 12.10.2020, 11:20
Apariție spectaculoasă pentru Anamaria Prodan la Gala Peformanței și Excelenței. Toți bărbații au întors capul după ea. FOTO

Anamaria Prodan a întors privirile la gala de la Snagov. Apariția ei spectaculoasă i-a lăsat pe toți fără suflare. Pentru ce a fost premiată soția lui Reghecampf, alături de Duckadam, Bratu, Mutu și Halep.

Ce apariție spectaculoasă a avut Anamaria Prodan la Gala Peformanței și Excelenței

Apariție spectaculoasă pentru Anamaria Prodan la Gala Peformanței și Excelenței. E cunoscut faptul că Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute și stilate femei din România. Soția lui Laurențiu Reghecampf arată trăznet la aproape 48 ani, iar silueta ei le-ar face invidioase pe multe puștoaice de 20 ani.

Recent, celebra impresară a întors privirile tuturor bărbaților, și nu numai, la evenimentul Galei Performanței și Excelenței din Snagov. Întreaga populație masculină a rămas fără suflu atunci când frumoasa blondină a apărut, purtând o rochie neagră, lungă, ce i-a pus în valoare silueta de clepsidră.

Apariție spectaculoasă pentru Anamaria Prodan la Gala Peformanței și Excelenței. Toți bărbații au întors capul după ea. Sursa FOTO - GSP.ro
Apariție spectaculoasă pentru Anamaria Prodan la Gala Peformanței și Excelenței. Toți bărbații au întors capul după ea. Sursa FOTO – GSP.ro

Anamaria Prodan Reghecampf nu numai a delectat ochii privitorilor cu apariția ei spectaculoasă dar a și câștigat premiul pentru „Cea mai de succes și fashion femeie impresar FIFA din lume”, un titlu care îi face cinste.

Ajunsă la a zecea ediție, Gala Performanței și Excelenței, organizată de fosta jucătoare de tenis Adela Diaconu, realizatoare TV, a adus în prim-plan și cinci nume din lumea fotbalului. Fiecare a fost recompensat cu un premiu pentru anul 2020:

  • Cel mai valoros brand sportiv din România: ”Helmut Duckadam ’86” (mănuși de portar)
  • Cea mai de succes și fashion femeie impresar FIFA din lume: Anamaria Prodan Reghecampf
  • Cel mai talentat antrenor al generației tinere: Florin Bratu
  • Ambasadoarea României prin sport in lume: Simona Halep
  • Cea mai fulminanta ascensiune in fotbalul românesc: Adrian Mutu
Apariție spectaculoasă pentru Anamaria Prodan la Gala Peformanței și Excelenței. Toți bărbații au întors capul după ea. Sursa FOTO - GSP.ro
Apariție spectaculoasă pentru Anamaria Prodan la Gala Peformanței și Excelenței. Toți bărbații au întors capul după ea. Sursa FOTO – GSP.ro

Printre ceilalți premiați s-au aflat vedete și persoane publice din diferite domenii, precum, Cătălin Botezatu, Andreea Marin, Dana Săvuică, Gianina Corondan sau Andreea Antonescu, conform celor de la GSP.

Ce dezvăluire surprinzătoare a făcut Anamaria Prodan despre Dan Alexa. Impresara a dat cărțile pe față

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri uluitoare la GSP Live. Aceștia au analizat antrenorii pe care îi are sub contact. Afacerista îi impresiariază pe Laurențiu Reghecampf, soțul său, pe Dan Alexa, iar Florin Bratu este cel mai nou nume din porfotoliul impresarei. Aceasta susține că jucătorii și antrenorii care se preocupă de imaginea personală au mai mult de câștigat.

De altfel, firmele celebre stau la coadă pentru a bifa contracte de marketing. Prodanca susține că toți antrenorii săi „au șarm”, iar partenerul său este „un zeu, cel mai frumos de pe pământ”.

„Eu cred cu tărie că fotbaliștii sau antrenorii care au imagine și sunt frumoși au mult mai multă încredere în ei și fac bani și din publicitate. Toți antrenorii mei au avut șarm. Bratu, Reghecampf, care e zeu. Reghe are cei mai frumoși ochi, e cel mai frumos de pe pământ. Poți să spui ceva de Bratu? Viața privată e în strânsă legătură cu viața profesională. Ați văzut și voi ce s-a întâmplat cu antrenorii sau jucătorii care s-au cuplat cu asistente TV care aveau și altă meserie. Menirea unei femei e ori să ridice, ori să coboare un bărbat. Femeia pe care o ai e oglindă ta. De câți jucători fabuloși nu s-a ales praful? Dan Alexa are ceva aparte. A fost ales de o firmă, nu-i dau numele, tocmai pentru că avea ceva aparte.” a dezvăluit Anamaria Prodan la emisiunea GSP Live.

Urmăriți Impact.ro și pe