Dana Săvuică se laudă că a refuzat bărbați celebri. ”Becali și Botezatu mi-au făcut avansuri”. De ce a divorțat

Iancu Andreea 11.05.2021, 16:22
Dana Săvuică se laudă că a refuzat bărbați celebri. ”Becali și Botezatu mi-au făcut avansuri”. De ce a divorțat

Prima româncă care a pozat în Playboy, are 51 de ani și are un aspect fizic de invidiat. Frumoasa Dana Săvuică ar putea chiar să scrie o carte despre viața ei, fiind cunoscută pentru personalitatea deschisă. Cu toate că timp de 25 de ani a fost căsătorită cu Răzvan Stanciu, vedeta nu a fost ocolită de avansuri din partea unor bărbați celebri, pe care însă Dana Săvuică se laudă că i-a refuzat. Printre numele menționate de fostul model se numără Giovanni Becali, Cătălin Botezatu și Adrian Enache.

Dana Săvuică, dezvăluiri intime. Vedeta se laudă că a refuzat bărbați celebri

La vârsta de 51 de ani, Dana Săvuică se poate considera o femeie împlinită, în ciuda faptului că de cinci ani de zile este singură. Vedeta a divorțat de fostul său soț, Răzvan Stanciu, în 2016, în mod amiabil, la notar. Deși a petrecut 25 de ani alături de partenerul său de viață, Dana Săvuică pare să fi depășit momentul dificil. Frumoasa blondină a fost prezentă în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, unde a fost supusă unui set de întrebări picante, care au dezvăluit lucruri neștiute despre viața sa amoroasă. Printre mărturisiri, Dana Săvuică s-a lăudat că a refuzat bărbați celebri.

Pentru că nu și-a pierdut frumusețea, Dana Săvuică a fost curtată de nume importante de showbiz-ul românesc, despre care vedeta a făcut mărturisiri neașteptate. Fermecătoarea blondă a menționat că de-a lungul timpului a primit avansuri din partea lui Adrian Enache, Giovanni Becali și Cătălin Botezatu.

Adrian Enache, Giovanni Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri, a dezvăluit Dana Săvuică, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Dana Săvuică a recunoscut că a refuzat bărbați celebri
Dana Săvuică a făcut dezvăluiri inedite la Pro TV

Fostul model a recunoscut că a fost înșelată

Cinci ani au trecut de când Dana Săvuică și Răzvan Stanciu, fostul său partener, și-au spus adio definitiv. Cei doi au format un cuplu timp de 25 de ani, însă relația nu a mai putut fi salvată din păcate. Despre divorțul de soțul său, Dana Săvuică a făcut dezvăluiri inedite, mărturisind care au fost adevăratele motive pentru care cuplul s-a separat. Se pare că dincolo de gelozie și unele probleme financiare, vedeta nu a putut trece peste infidelitatea partenerului.

Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta, a declarat vedeta la Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...