Dana Săvuică face topul celor mai feminine vedete din România. Pe ce loc se află Simona Halep: ”Cu acest zâmbet a cucerit lumea!” (Exclusiv)

Simona Ecovoiu 16.03.2021, 20:17

Fostul mare fotomodel Dana Săvuică, monument de eleganță și de rafinament, a realizat, în exclusivitate pentru impact.ro, topul celor mai feminine vedete din România, printre ele numărându-se o solistă din anii comunismului, o prezentatoare tv și două sportive de talie internațională. Le-a găsit tuturor și un numitor comun: ”Au același zâmbet, ușor timid. Prin zâmbet, femeile transmit căldură sufletească”, ne-a spus Dana.

Despre Angela Similea, loc 1: ”Solista și-a păstrat stilul, ușor conservator, are aura de vedetă, are scânteia aceea a unui star, are carismă”

Dana Săvuică a clasat-o pe primul loc, în acest top al feminității, pe inegalabila Angela Similea, solista care, și acum, la vârstă de 74 de ani, și-a păstrat eleganța: ”Angela Similea mi se pare o frumusețe atemporală, se îngrijește și nu o face în mod ostentativ, nu a căzut în capcana timpului și a vârstei, înaintează în viață frumos, i-am admirat toaletele, rochiile, pe perioada comunismului, când apărea la televizor. Și-a păstrat stilul, ușor conservator, are aura de vedetă, are scânteia aceea a unui star, are carismă. Arată bine, se îngrijește foarte mult. Nu știu dacă nu și-a făcut operații estetice. Dar ceea ce a făcut a făcut cu înțelepciune”, ne-a spus Dana.

Angela Similea a fost, de altfel, una dintre cele mai frumoase soliste din ”Epoca de Aur”, dar și una dintre cele mai bune voci. Pe scenă făcea parada modei, ținutele ei fiind copiate de românce. Nu mulți știu, dar artista nu-și cumpăra ținutele din magazine, ci avea propria ei croitoreasă, cu care se consulta pentru fiecare apariție scenică. Și acum, artista deține o parte din colecția de rochii, cu atât mai mult cu cât și-a păstrat talia din anii tinereții.

Dana Savuica face topul celor mai feminine vedete din Romania. Pe ce loc se afla Simona Halep: ”Cu acest zambet a cucerit lumea!” (Exclusiv)
Angela Similea

Despre Andreea Berecleanu, loc 2: ”Este genul care își cultivă feminitatea, nu s-a masculinizat, nu a devenit femeia-mascul, se îmbracă elegant”

Dar, Dana Săvuică are cuvinte de laudă și la adresa Andreei Berecleanu (45 de ani), prezentatoarea de știri de la Prima TV: ”Imaginea ei de la televizor este frumoasă, elegantă, curată, este zâmbitoare, este feminină, umană. Ceea ce proiectează pe ecran este această eleganță, pe care ar trebui să o aibă orice femeie. Este genul care își cultivă feminitatea, nu s-a masculinizat, nu a devenit femeia-mascul, se îmbracă elegant, își pune elemente feminine, un pantofior cu toc, colier, cercei”.

Despre Simona Halep, loc 3: ”Cu acest zâmbet feminin, inocent, a cucerit lumea”

Fostul fotomodel Dana Săvuică le-a inclus în top și pe cele două mari sportive, Nadia Comăneci (59 de ani) și Simona Halep (29 de ani), cărora le-a acordat bronzul, la egalitate: ”Simona Halep ne-a arătat că, prin talent și cu multă ambiție, a putut ajunge departe. Sportul pe care îl practică, tenisul, dezvoltă și o latură masculină, dar ea e altfel în afara terenului. Am văzut-o în rochițe frumoase, diafane. Cu acest zâmbet, atât de feminin, inocent, a cucerit lumea”.  

Daniela o admiră, deopotrivă, și pe Nadia Comăneci: ”Când era fetiță, Nadia era timidă și puțin complexată. Venea dintr-o țară comunistă. Talentul, rigurozitatea, perfecțiunea, au adus-o în topul sportivelor din întreaga lume. Deși este un sport în care trebuie să dezvolți calități masculine, ea nu și-a pierdut feminitate. Și-a păstrat corpul frumos, și-a făcut și mici îmbunătățiri, îi stă bine cu șuvițe blonde”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...