Cum a ajuns Bianca Drăgușanu să accepte cererea în căsătorie a lui Gabi Bădălău. ”Eu am vrut să îmi fac poze”

Iancu Andreea 19.01.2021, 17:22
Cum a ajuns Bianca Drăgușanu să accepte cererea în căsătorie a lui Gabi Bădălău. ”Eu am vrut să îmi fac poze”

Nu mai încape îndoială că între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău există sentimente puternice. Blondina a anunțat că a fost cerută în căsătorie și speră ca a treia oară să fie cu noroc. Totuși, puțini se așteptau ca după relația tumultoasă alături de fostul soț, Alex Bodi, Bianca să accepte cererea în căsătorie a lui Gabi Bădălău.

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu a acceptat cererea în căsătorie a lui Gabi Bădălău

Viața amoroasă a blondinei pare să treacă de la agonie la extaz. După ce a trecut prin certuri și scandaluri, urmate de împăcări și alte despărțiri alături de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu pare să își fi regăsit echilibrul la brațul lui Gabi Bădălău. Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a făcut un gest neașteptat și chiar a cerut-o de soție pe Bianca. Diva a fost surprinsă de cererea în căsătorie, mai cu seamă că vacanța în Maldive fusese planificată doar pentru ca Bianca să își poată face poze cu peisajele memorabile. Ea a confirmat că a acceptat cererea în căsătorie a celui alături de care își petrece timpul. 

În momentul de față chiar cred ca trăiesc cea mai frumoasa perioadă a vieții mele. Am plecat singură in vacanță și de acolo am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună de zile am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat. Am spus ca vreau să merg în Maldive, că vreau să-mi fac poze mișto. Acolo am tot încercat s-o conving pe Ramona să meargă în Maldive. Am spus Universului că vreau să merg. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit, a declarat Bianca în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D.

Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu, fosta soție
Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu, fosta soție

Cum a reacționat Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, după vestea cererii în căsătorie

Totuși, înainte de a ajunge la altar cu noua sa iubită, Gabi Bădălău are de încheiat socotelile cu fosta soție. Astfel, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trebuie să aștepte până când instanța va închide dosarul de divorț deschis între cei doi foști parteneri. Până atunci, însă, Claudia Pătrășcanu, fosta soție a craiului de Dorobanți, este decisă să lupte până în pânzele albe pentru a-și face dreptate și a-i proteja pe cei doi copii pe care îi are alături de Bădălău.

O fi el Gabi Badalau, dar eu sunt Claudia Pătrăşcanu, mama copiilor lui ptr care eu lupt. Lupt ptr educația lor, ptr drepturile lor şi pentru ca ei să crească lângă mama, căci “tatăl” ați văzut cât timp are el ptr ei?! (…) şi ca să l citez pe GB cu adevărat… Șmecheria nu sta în a-ți neglija familia, copiii, ai batjocori ci sta în alte lucruri.

Gabi Badalau… un șmecher adevărat, căci tot spui că tu ești șmecher și marele milionar, nu face niciodată în viața asta ceea ce tu ai făcut propriilor tăi copii ptr a te răzbuna pe mine, mama lor! Nu ştiu ce va decide instanța, dar ştiu că, copiii noștri “șmechere” vor fi mândri de mine!, a mai scris Claudia pe contul ei de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...