Minciuna a ieșit la suprafață în familia Biancăi Drăgușanu. Poliția nu a iertat-o

Ana Anitoiu 15.01.2021, 09:41

Minciuna a ieșit la suprafață în familia Biancăi Drăgușanu, iar poliția nu a iertat-o și a sancționat-o cu o amendă de 2.000 de lei. Iată ce a spus mama frumoasei blonde despre Alex Bodi, într-un apel la numărul de urgență. Femeia susține că oamenii legii nu au acționat corect și a explicat de ce.

Ce minciună a ieșit la suprafață în familia Biancăi Drăgușanu

Madi Dragoș, mama Biancăi Drăgușanu, a sunat în urmă cu ceva vreme la 112 și a spus că fiica ei a fost sechestrată de soțul ei de la acea vreme, Alex Bodi. Însă, în urma acestui apel, femeia s-a trezit cu o amendă de 2.000 de lei din partea polițiștilor de la secția 7 de Poliție din București. Ea susține că sancțiunea este una abuzivă.

Mai exact, mama Biancăi Drăgușanu și-a sunat fiica de mai multe ori pe telefonul mobil, într-o zi din luna martie a anului trecut. Întrucât vedeta nu a răspuns, Madi Dragoș, care se afla în orașul Călan, a intrat în panică și a sunat la 112, spunând că fiica ei ar fi sechestrată.

Minciuna a iesit la suprafata in familia Biancai Dragusanu. Politia nu a iertat-o
Bianca Dragusanu, alaturi de mama ei

Cum au ajuns polițiștii să o amendeze pe mama Biancăi Drăgușanu

Polițiștii de la secția 7 din București au preluat apelul mamei Biancăi Drăgușanu și s-au deplasată acolo unde femeia le-a spus că s-ar putea afla fiica ei. Întrucât vedeta a negat că ar fi sechestrată, agenții de poliție au amendat-o pe Madi Dragoș cu 2.000 de lei, pentru declarații false.

”În motivarea plângerii petenta a arătat în esență că, în procesul-verbal de contravenție contestat întocmit de către un agent constatator din cadrul Secției 7 Poliția Capitalei, se arată că la data de 29.02.2020, ora 13:20, aflându-se la domiciliul ei din orașul C____, a apelat intenționat numărul unic 112 pentru determinarea alarmării agenților de poliție, prin declarații false, să intervină la cele sesizate de către ea, în condiția în care cele sesizate nu au fost confirmate ulterior de către organele de poliție, fiind sancționată cu amendă contravențională în valoare de 2.000 lei, conform art. 32 alin. 1 din H.G. nr. 34/2008”, se arată în dosarul cauzei.

Ce a declarat mama Biancăi Drăgușanu despre amenda primită

Pe de altă parte, mama Biancăi Drăgușanu le-a cerut judecătorilor să-i anuleze amenda, motivând că polițiștii nu au acționat cum ar fi trebuit. Madi Dragoș susține că aceștia au preferat să o amendeze în loc să cerceteze și să afle dacă ea, de fapt, a spus adevărul.

”Arată petenta că agenții de poliție s-au limitat la a merge la domiciliul fiicei mele și a-i adresa întrebări acesteia în locul pretinsei agresiuni și în prezența soțului pretins agresiv și nu au avut în vedere în niciun moment că fiica ei ar putea fi inhibată de prezența soțului sau că ar putea fi traumatizată de agresiunile învederate (…) nu au întreprins o anchetă efectivă, nu au consemnat dacă fiica ei prezenta urme de agresiuni, nu au consemnat în ce stare emoțională se afla aceasta, nu au audiat pe niciunul dintre soți a doua zi sau ulterior, când impactul emoțional al pretinsului eveniment ar fi fost diminuat și fiica ei ar fi putut oferi mai multe detalii, nemaifiind sub influența șocului evenimentului”, se mai arată în dosar acestui caz.

Urmăriți Impact.ro și pe