Un fost iubit vrea să-i fie naș Biancăi Drăgușanu pentru nunta cu Gabi Bădălău. ”Mă bucur că și-a găsit jumătatea” (Exclusiv)

Ioana Bucur 14.01.2021, 19:54

„În viziunea Biancăi, un bărbat trebuie să aibă bani, adică chișchirei, și să tacă, pentru a face ce vrea ea”. Un fost iubit vrea să-i fie naș Biancăi Drăgușanu pentru nunta cu Gabi Bădălău. Declarații incredibile, în exclusivitate pentru redacția PlayTech-Impact.

Cine vrea să-i fie naș Biancăi Drăgușanu pentru nunta cu Gabi Bădălau. Va accepta blonda un fost iubit lângă ea la altar?

Bianca Drăgușanu are o colecție impresionantă de foști iubiți, însă legătura dintre ea și Cătălin Botezatu, cel care a descoperit-o, de fapt, și a transformat-o într-o vedetă a lumii mondene bucureștene, rămâne una specială. Celebrul designer a fost surprins când a aflat că blonda s-ar pregăti pentru o nouă nuntă, cu Gabi Bădălău, venind chiar cu o propunere neașteptată:

„Dacă Bianca n-are naș, mă ofer eu, mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău. Mă bucur că Bianca și-a găsit jumătatea, sper ca de data aceasta să fie o căsătorie mai lungă, la cât e de nărăvașă. În viziunea ei, un bărbat trebuie să aibă bani, adică chișchirei, să tacă, pentru a face ea ce vrea. Le doresc fericire, Bianca știe că eu țin mult la ea, că o iubesc mult!”, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru redacția PlayTech- Impact.

Se pare că după despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu este pregătită să își reconstruiască fericirea, de data asta, alături de Gabi Bădălau, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, cu care Bianca a bifat recent și o vacanță de lux în Dubai.

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau ar urma sa se casatoreasca. E anuntul momentului in lumea mondena din Romania
Bianca Dragusanu

„Alex Bodi era băiat de treabă”

Cătălin Botezatu a mai dezvăluit că regretă că Bianca Drăgușanu nu mai formează un cuplu cu Alex Bodi. Cei trei au fost văzuți împreună la mai multe evenimente mondene, în trecut. De fapt, Bianca și Bodi au fost invitați la petrecerea organizată de celebrul designer de ziua sa de naștere, în anul 2019.

„Alex Bodi era băiat de treabă, păcat că s-au despărțit, din punctul meu de vedere între ei nu mai e cale de întoarcere, la cum stau lucrurile acum”, a mai declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu și Bianca au fost la un pas de căsătorie

Mariajul cu Gabi Bădălău ar fi al treilea pentru Bianca Drăgușanu, care a mai fost căsătorită cu Victor Slav și Alex Bodi. Însă puțini știu că superba blondă ar fi fost, la un moment dat, la un pas de căsătorie cu Botezatu. Ea a menționat, într-un interviu, de ce n-au ajuns la altar:

„Atunci când a fost în tren, s-a dat jos înainte de a ajunge în stație.”

Botezatu este cel care a făcut-o vedetă pe Bianca, relația lor cu năbădăi, de acum 11 ani, fiind, la acea vreme, în centrul atenției. Deși relația lor a fost de scurtă durată, protagoniștii acestei povești de dragoste au rămas într-o relație de prietenie, ajutându-se la greu și chefuind la evenimentele mondene.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...