EXCLUSIV

Dan Negru ia atitudine după demisiile din PRO TV: ”Eu și Andreea Esca suntem subiect de pariuri”. EXCLUSIV

Carmen Andrei 28.07.2021, 16:08

După demisia atât de mult discutată a lui Florin Călinescu, de la PRO TV, unde în ultimii ani a fost juratul show-ului ”Românii au talent”, iată că astăzi o altă vedetă tv de calibru renunță la colaborarea cu celebrul post de televiziune.

Este vorba despre Oana Cuzino, cea care timp de 18 ani a realizat emisiunea de succes ”Ce se întâmplă, doctore?”. Dan Negru, unul dintre cei mai buni prezentori de televiziune, și-a exprimat regretul referitor la retragerea acestora de pe micul ecran.

„Florin Călinescu avea puterea să tragă emisiunile după el. Azi, e invers, emisiunile sunt cele care încearcă să ridice vedeta și de asta e o atât de mare abundență de vedete tv. Dar, oamenii cresc unde sunt apreciați, merg unde sunt primiți și rămân unde sunt iubiți. E valabil mai ales în lumea noastră, a televiziunii”.

Dan Negru a mai adăugat, pentru impact.ro: ”Știu că împreună cu Andreea Esca sunt subiect de pariuri: care cedează primul. La noi, longevitatea e o mirare, în lumea civilizată a televiziunii e o normalitate. Lazarov și Sârbu au fost cei mai mari creatori de vedete tv din România”.

Dan Negru lucrează la Antena 1 de 22 de ani, iar Andreea Esca este angajata PRO TV de exact 26 de ani, de la înființarea trustului media.

Florin Călinescu a renunțat la televiziune de dragul politicii?

Au circulat tot felul de zvonuri despre retragerea lui Florin Călinescu de pe micul ecran. Apropiații lui ne-au declarat, pentru impact.ro, care ar fi motivul real al demisiei: ”Vrea să se concentreze pe politică, este președintele Partidului Verde. Ar fi trebuit să renunțe la politică, așa este în lumea televiziunii, dar nu a fost de acord”.

Florin a făcut câteva declarații deloc prietenoase la adresa PRO TV, după ce și-a semnat demisia, semn că problemele erau ceva mai vechi.

„Nu mai este valabil sloganul PRO TV, de acum 20 de ani, «Te uiți și câștigi!». Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat, pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație”, a menționat  Florin Călinescu.

El a dorit să mai precizeze, cu acest prilej, că nu salariul a fost problema: „Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere fianciară niciodată. Banii, pentru mine, din meseria asta, au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni.

Am zis că e tralala și cu asta basta. Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc. Părea o aventură atunci, cred că ține de orice se face la un moment dat și se poate construi sau se poate altera”, a spus Florin Călinescu la postul tv Aleph News.

Oana Cuzino a renuntat, dupa 18 ani, la emisiunea ”Ce se intampla, doctore?”

Oana Cuzino a renunțat, după 18 ani, la emisiunea ”Ce se întâmplă, doctore?”. Cu ce se va ocupa

Oana Cuzino l-a urmat pe Florin Călinescu, astfel că și ea a renunțat la colaborarea cu PRO TV, după 18 ani.

„Dragii mei prieteni, după 18 ani de colaborare cu PRO TV, am decis împreună să punem punct emisiunii medicale, prin intermediul căreia v-am fost alături, aproape în fiecare zi, din acești mulți și minunați ani! Ca medic, sănătatea și un stil de viață sănătos au reprezentat și reprezintă principala mea preocupare.

Proiectul media cu PRO TV și-a atins scopul în toți acești ani, însă și-a atins și… limitele. Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesați de sănătate în mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 și care oferă o experiență media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă, bazată pe tehnologia digitală online.

De altfel, un astfel de portal, ”360 de grade” reprezintă singura alternativă ce poate adresa interesele și nevoile complexe ale oamenilor în ziua de azi!”, a menționat Oana Cuzino, pe conturile ei sociale.