Cum au reacționat șefii de la Pro TV după ce Florin Călinescu și-a anunțat plecarea. Puțini se așteptau la un asemenea răspuns

Nicu Stan 19.07.2021, 13:04
Cum au reacționat șefii de la Pro TV după ce Florin Călinescu și-a anunțat plecarea. Puțini se așteptau la un asemenea răspuns

Cum au reacționat șefii de la Pro TV după ce Florin Călinescu și-a anunțat plecarea. Puțini se așteptau la un asemenea răspuns. Celebrul jurat de la Românii au Talent a anunțat, duminică seară, pe pagina lui de Facebook, că se retrage de la PRO TV, respectiv de la show-ul de talente în al cărui juriu se afla, alături de Andra, Andi Moisescu și Alexandra Dinu.

PRO TV, prima reacție după demisia lui Florin Călinescu de la Românii au Talent

Conducerea PRO TV a reacționat după ce Florin Călinescu și-a anunțat plecarea. Foarte puțini se așteptau la un asemenea răspuns din partea șefilor televiziunii din Pache Protopopescu.

„Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au transmis reprezentanții PRO TV, potrivit click.ro.

PRO TV anunta ca este perioada in care juratii Romanii au Talent renegociaza contractele
PRO TV anunta ca este perioada in care juratii Romanii au Talent renegociaza contractele

Florin Călinescu a surprins pe toată lumea cu anunțul său

Florin Călinescu a luat prin surprindere pe toată lumea anunțând că demisionează de la PRO TV, respectiv din juriul emisiunii Românii au Talent duminică seara.

Florin Călinescu, una dintre cele mai mari vedete ale televiziunii PRO TV, alături de Andreea Esca, a făcut un anunț neașteptat, duminică seară, fără însă a dat mai multe detalii despre interesantul subiect.

Florin Călinescu promite că va dezvolta subiectul despărțirii de PRO TV

Călinescu  a aruncat bomba , apoi a spus că va reveni cu detalii suplimentare.

”Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la Românii au talent. Detalii, mai încolo”, a fost mesajul lui Florin Călinescu, publicat pe propria pagină de socializare.

Ce schimbări au mai avut loc la Românii au Talent

Astfel, de acum înainte, Florin Călinescu nu va mai sta la pupitrul show-ului de talente. De altfel, PRO TV și-a obișnuit telespectatorii cu schimbări majore de genul. Mai exact, plecarea din juriu a lui Mihai Petre sau a Mihaelei Rădulescu.

PRO TV, anunța în luna octombrie 2015 o mutare-bombă în cadrul show-ului “Românii au talent”. Florin Călinescu îl înlocuia la masa juriului pe Constantin Cotimanis.

Care este talentul lui Florin Călinescu

„Am dat concurs și, dintre mai mulți concurenți, m-am mirat și eu că am avut această ocazie. Talentul meu este să vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor de oamenii cărora mă adresam. Ma întrebau pe stradă ce fac și când revin. Românii au mai mult talent decât alte popoare. Nu am putut să refuz invitația”, mărturisea Florin Călinescu, la momentul respectiv.

Numele lui Florin Călinescu este legat de show-uri grandioase, precum „Ora șapte, bună dimineața” (1996), „Chestiunea zilei’ (1996-2000), „Procesul etapei” (2003), însă sub cu totul alt patronaj. Pe acele vremuri, patronul PRO TV era Adrian Sârbu.

Urmăriți Impact.ro și pe